Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    Wśród wielu zespołów, które znajdują, jest to jeden, który nie może zaginąć w swoim laboratorium. Drużyna 90 stopni jest idealna. Napisy na długiej części są bardzo wyraźne (nie są wypukłe, ale nadrukowane) Grubość długiej części wynosi 6mm, a krótkiej – 17mm. Zespół jest bardzo zwrotny ze względu na jego bardzo ważną grubość. Opakowanie jest bardzo dobrze wykonane, karton i gąbka materiał, aby chronić zespół. Czas dostawy był naprawdę szybki; 10 dni. W skrócie, 5 gwiazdek jest zasłużonych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    ESP: Wspaniale. Bien embalada, acorde totalmente a la descripción, de alta calidad Wspaniale. Dobrze zapakowane, w pełni zgodnie z opisem, wysoka jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Naprawdę dobry kwadrat, choć już nazbierał kilku rys. Nie upuściłem go, nic z tych rzeczy, koniec był porysowany, po prostu chwyciłem go na taśmie. Chciałbym być trochę bardziej twardy, ale nie wydaje się mieć wpływu na jego kwadratowość. Pod względem wagi jest bardzo ciężki i solidny. Bardzo gruby metal we wszystkich częściach i jest idealnie kwadratowy (główny cel elementu...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Produkt jest naprawdę dobrze wykonany, bardzo solidny, a także o pewnej wadze. Jestem bardzo zadowolony z dokładności, kupiłem wiele kwadratów szuka jednego, który będzie 90° i nigdy go nie znalazłem, szkoda, że nie dałem zaufania do tego przed. Jedynym negatywnym jest opakowanie, straszne... To przyszło do pudełka, które widzicie na zdjęciu, pudełko, które miało ładny wpływ i w rzeczywistości zostało złamane, w miejscu złamania, polistyren ochronny nie trzymał się dobrze i został wgnieciony w małe miejsce, Nic dramatycznego, ale nie ładnie jest niszczyć produkt od pierwszego użycia. Widziałem, że inni użytkownicy zgłaszali to również i tak jest to tylko problem, który wiertło powinno rozwiązać jak najszybciej. Mam nadzieję, że zrobią to jeden dzień nawet od 600mm, na pewno to kupię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Deliverd well protected inside a card box and foam. Small massive precision square. 17mm thick on the handheld portion and 6mm thick on the metric ruler . Excellent details.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Z przyjemnością zapoznam się z tak dobrze wyprodukowanym instrumentem. Wykończenie jest wspaniałe, przyjemne w obsłudze, a napis wyróżnia się, dzięki czemu pomiary są tak łatwe do odczytania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Pakowanie było świetne. Wysłany z Chin i trwało około 2 tygodnie, aby dotrzeć. Narzędzie samo w sobie jest precyzyjne i ma dobre wrażenie na ciężarze / ostrości. Nie ma skarg i zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jest to dobry kwadrat, ma bardzo wygodny rozmiar do pracy, materiały wyglądają dobrej jakości i wytrzymałe, a najważniejsze w tego typu narzędzia jest to, że kąt na 90 stopni jest dobry i ten kwadrat ma to prawo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    the square is accurate using pencil test and other squares. the item has good build quality, not too light, not too heavy. balance is good in the hands. the markings/measurements are not engraved so this will probably fade in time but i dont use this for measuring so its fine. the item arrived earlier than expected too. im happy with this purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    arrived before expected time. Packaged very well. The square is bang on 90 degrees. great value

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$16.99
    • US$11.49
    • US$23.09
    • US$24.39
    • US$41.57
    • US$16.69
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$23.09
    • US$13.17
    • US$85.99