Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(547)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(547)
    • 5 Star(517)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Super szybka dostawa. Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Wielkie dzięki Banggood personel, dostarczony szybko z SAMSA Express Courier wiele dzięki SamSA również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dobry polecam tego sprzedającego dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo dobra pozycja i super szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Well, those sockets are OK, as it seems, but they lack of locking grooves when used in quick tool exchange receiver. I mean when you use them with magnetic type chuck, you may have occasionally loose them out, since the pulling force could be large. So you want to lock the hex shank in place reliably, which there's no provision for, as pictured. Otherwise OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    Bom produto. Ótima relação custo-benefício. Exatamente conforme o anúncio. Entregue no prazo excelente (no caso do Brasil) de 29 dias! Estou satisfeito. Recomendo a compra. Parabéns ao Bang Good e ao Vendedor! Contudo, faço uma observação: a embalagem de plástico apresentava furos, como se tivesse sido bisbilhotada. Vejam as fotos. Mas pode ser apenas impressão.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Drillpro 14 szt. 1/4 cala Moc sześciokątna Shank Wiertarka Wiertarka Zestaw orzechów wiertniczych Wykonany z chromowanej stali wanadu poddanej obróbce termicznej, antyrdzeniowej, antypoślizgowej, elastyczny. Zamontowany na czarnym magazynku, łatwy w użyciu i przechowywaniu. Dotyczy instalacji w tych sześciokątach, takich jak śrubokręt pneumatyczny, śrubokręt elektryczny, wiertarka pneumatyczna, wiertarka elektryczna, wiertarka do broni, śrubokręt ręczny itp. Produkt profesjonalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood. Bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Otrzymał w dobrym stanie i przyszedł na czas. Dobrej jakości produkty i bardzo mi się to podoba. Daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2018

    buono in tempo con la spedizione normale nessun pagamento e stato confezionato professonal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 641
    • Ft5 878
    • Ft4 116
    • Ft3 165
    • Ft2 088
    • Ft2 037
    • Ft4 021
    • Ft5 066
    • Ft3 134
    • Ft2 557
    • Ft2 722
    • Ft13 172
    • Ft4 369
    • Ft8 232
    • Ft6 334
    • Ft12 532
    • Ft5 852
    • Ft5 485