Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1710)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1710)
    • 5 Star(1608)
    • 4 Star(91)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2022

    Dzwonki są bardzo dobrze zapakowane, jak widać na zdjęciach. Po jednym pudełku na dzwonek. Każdy dzwon ma własną liczbę węglików. Nie zauważyłem żadnych usterek. Wyglądają na ostrych. Jeszcze ich nie użyłem, ale film przekonał mnie do zainwestowania w nie, zwłaszcza w cenie, jaką dostałem w czasie błyskawicznej sprzedaży za mniej niż 12 euro. Opakowania są dość cienkie. Nie wiem, jak to będzie wyglądało z czasem. Myślę o zrobieniu pudełka, żeby je przechować, nie zajmując zbyt dużo miejsca. Wrócę do mojego komentarza, jeśli będę miał z tym problem. Kliknij na przycisk, który pasuje dobrze. Zachęca to do pozostawienia szczegółowych komentarzy ze zdjęciami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Szybko dotarły do Grecji, opakowanie dokładnie takie, jak powinno, bez żadnych uszkodzeń. Jeśli chodzi o wiertła, po przetestowaniu na 5 mm walcowanej, łatwo przebito przezroczysty otwór w wylotu. Mogę powiedzieć, że dla majsterkowicza jest to satysfakcjonujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Co za zestaw rozmiarów! Jak zwykle, nożyce są dobrze produkowane z dobrej jakości kontroli. Dostarczony, każdy nożyk w pojemniku ochronnym do wysyłki i przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    To jest absolutnie właściwa jakość. Na to, czego potrzebuję więcej niż potrzeba. Skrytka nie jest najlepsza, ale jest tymczasowa. Będzie bardziej wytrzymała konstrukcja... :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    27/09/2021

    Produkt dotarł bardzo dobrze zaprezentowany i każde narzędzie w swoim indywidualnym przypadku. Wydają się odporne i będą trwałe, co mi się podoba, ale będzie to użycie i czas, który wskaże ich czas trwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Mam go w trzy tygodnie od daty zamówienia, to jest szybkie dla mnie. Ramki: 15,16,18,20,21,22,25,26,28,30,35 i 50mm. Jeden nie dokuje, na zdjęciu w rozmiarze 16 to cztery nabulak, a ja trzy. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na przetwarzanie. Dzięki za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Są dobrej jakości i świetnej cenie. Przyjazd do Włoch w 1 tydzień bez dodatkowych opłat celnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    olyan jók mint az előző redelesemnel. Azért is rendeltem belőle újból.Meg vagyok vele elégedve. ( 5 * ) !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Pakiet został dostarczony na zamówienie, dobrze jest, że wiertarki są w skrzyń ochronnych, jakość pokaże się tylko podczas wiercenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Cięcie wykonane dobrze w proporcji do jakości / wygody. Dostarczone przed datą dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • £15.33
    • £12.02
    • £13.27
    • £9.95
    • £5.47
    • £15.33
    • £16.59
    • £23.00
    • £21.09
    • £9.12
    • £4.77
    • £8.62
    • £8.58
    • £14.93
    • £9.95
    • £13.27
    • £12.40
    • £45.65