Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Drillpro 12 szt. 1/4 calowe bity ruteru Zestaw narzędzi do obróbki drewna węglowego dla poprawy domu i majsterkowania Jeszcze ich nie używałem, ale są wykonane z metali ciężkich i wyglądają na naprawdę dobrej jakości. Nie mogę się doczekać, by ich użyć. Są w plastikowym pudełku z rączką, tak dobrze się transportuje w różne miejsca. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo dobry towar, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Pakiet przybył w mniej niż 15 dni, wyglądają dobrze i mam nadzieję uzyskać dobre wyniki z tych wskazówek routera.. Jestem zadowolony z usług, 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo ładne pudełko. Przybyli w rozsądnym czasie od zamówienia. Zalecane do użytku osobistego lub zawodowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo dobry produkt Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    To było dobrze zapakowane, świetne zakończenie bardzo mocnego materiału!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo dobry produkt i bardzo szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Rozkaz otrzymany dzisiaj. Polecam wszystkim. Dziękuję bardzo za waszą pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Muy bien Banggood..! Recibido..! Antes de la fecha prevista..! Felicidades..! Espero que mis pedidos pendientes 80168561 y 78895220 también lleguen algún día..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ładny zestaw, wytrzymały i ma do tego przyzwoitą wagę. Niestety, niektóre elementy przesuwały się z miejsca podczas tranzytu, co podarło naklejki wskazujące rodzaje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 677
    • Ft8 488
    • Ft9 432
    • Ft1 444
    • Ft11 319
    • Ft6 287
    • Ft7 262
    • Ft5 343
    • Ft12 577
    • Ft6 171