Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(989)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(989)
    • 5 Star(934)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-01 11:23:41

    Excelente servicio el producto llegó tal cual como lo pedí, muy puntuales.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-04 07:53:43

    solo me han tardado 3 días un 10 para el vendedor

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-05 08:51:21

    Посылка шла 24 дня в Архангельск. Коронки заточены хорошо 👌, в комплекте не идет шестигранник. Товаром доволен, да за такую цену вообще класс 👍. Я на али 6 штук за 1200 брал, а тут за 873 рубля 12 шт, супер 👍.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 11:06:14

    están perfectos para el trabajo, volveré a comprar

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-22 09:02:20

    todo bien me gusta comprar con ustedes!!! los recomiendo ampliamente!!!! ahora solo queda poner a prueba las brocas!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 17:41:30

    I just tested the 15 mm one in an 8 mm thick plate of mild steel. The items has 3 cutters but only one seamed to be cutting and clogged totally when the other 2 cutters were nearly "dust free*". Cutting only a little and then cleaniong the clogged cutter made me cut down 6 mm in the plate. Then 2 (!) teeth broke off and one was stuck in the plate. The first and second picture shows where the 2 broken teeth was sitting. The third picture shows the remaning tooth.The fourth picture shows the partly

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-26 02:14:43

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-21 15:57:33

    Very good quality. Tried the 50mm hole saw on a 8mm steel plate and it cut through without problem. Very pleased with these hole saws.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 124  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>