Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • PGeVIP5
    SE
    16/09/2021

    Osobista pani, jak nie zauważyłem, że nie było to w mm, ale w Inc. Nic, co ma związek z jakością tego produktu, jestem wyraźnie zadowolony, znacznie lepiej niż oczekiwałem. Na dole produktu znajdziesz listę wszystkich wiertła i tam jest pokazany w mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo ładny zestaw imperialnych elementów wiertniczych. Łączna liczba wiertła jest poprawna, ale brakowało dwóch rozmiarów i zastąpiono ich kopiami innych rozmiarów. Inaczej dałbym mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    πολύ καλή κασετίνα για τα συγκεκριμένα χρήματα, το μόνο αρνητικό είναι ότι η θήκη δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    OK wiertła są w calach już niewiele używane w Europie, ale te będą służyć i bardzo dobre ...!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    haven't gotten to use them yet but they look good. case lock works like a charm,and that is not very common

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    I am rating this product for now a 4 star because I have not used the bits yet. they look very good and am looking forward to using them

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Dobry wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    already arrived ty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Produkt najwyższej jakości!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Wszystkie rozmiary, o których nigdy nie myślałeś, że będziesz potrzebował!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$11.99
    • US$4.18
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$8.63
    • US$22.99
    • US$8.07
    • US$7.39
    • US$119.99