Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2019

    Ce set est hyper pratique pour transformer une boulonneuse en perceuse ou en visseuse. Et je l'ai eu lors d'une promo. C'est le 2eme set que je reçois, le 1er n'était pas complet il manquait la plupart des pièces. Mais j'avais payé l'assurance transport (dérisoire), j'ai contacté le service client de banggood qui m'en'a aussitôt renvoyé un autre., Très bien emballé et complet celui-là. Alors merci Banggood pour la réponse super rapide et le super service client dont j'ai toujours été très satisfait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JbVIP3
    BR
    14/01/2022

    Otrzymałem pakiet zgodnie z ustaleniami, tylko przed czasem, mieszkam w Brazylii i kupiłem go w Chinach 25/12/21, kiedy było 11/01/22, już przybył, Banggood jest gratulowane, na pewno będę nadal kupować z wami 👏👏👏🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybyłem trochę później, ale w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dzięki, banggood późno, ale świetny 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Dziękuję za towar. Niektóre dysze trzeba było zmontować z plikiem. Ale metal jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Good value set to make the most of your percussion key. Excellent value, especially the chuck that turns the percussion key into a battery drill. The bit adapter turns it into a screwdriver. I highly recommend it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    W paczce nie ma ognisk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2019

    Ce set est hyper pratique pour transformer une boulonneuse en perceuse ou en visseuse. Et je l'ai eu lors d'une promo. C'est le 2eme set que je reçois, le 1er n'était pas complet il manquait la plupart des pièces. Mais j'avais payé l'assurance transport (dérisoire), j'ai contacté le service client de banggood qui m'en'a aussitôt renvoyé un autre., Très bien emballé et complet celui-là. Alors merci Banggood pour la réponse super rapide et le super service client dont j'ai toujours été très satisfait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Wyśmienite produkty!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Todas as peças chegaram bem e são realmente fortes,embora 2 delas tenham vindo bem riscadas... nada que atrapalhe! Indico de verdade,paredes grossas e bom encaixe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$24.99
    • US$10.34
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$7.33
    • US$12.64
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$39.74
    • US$35.87
    • US$11.49
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$4.13
    • US$8.04
    • US$12.46