Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(245)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(245)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Za takie pieniądze, produkt dobry. Wykończenie profesjonalne, szlifowany, wygląd dobry. Kąty w podstawowym zakresie zgodne z wzorcowym , maszynowym kątownikiem (zdjęcia 8 i 9). Całość psuje krzywo osadzona względem kątownika stopka. Do zastosowań stolarskich i nisko technicznych - będzie OK. do precyzyjnych prac się nie przyda. Szkoda, bo ogólne wrażenie - opakowanie, wykonanie - bardzo pozytywne. Dokładne pomiary (sprawdzenie) te wrażenie popsuły. Polecam do prac stolarskich i mało dokładnych ślusarskich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Very nice product, packing is solid, just cardboard but fit inside very nice. Item is in thick plastic bag and oil on it for protection from rust, nice touch. Didn't check precision, but I think that is good for 90 degree reference

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dobrze spakowane, wygląda jak produkt wysokiej jakości. Dostarczenie do Holandii zajęło 20 dni. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Trzymając to pod dobrze znaną marką „czerwoną", nie ma między nimi absolutnie żadnej lekkiej przepaść. Czego więcej możesz sobie życzyć?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Solidne i użyteczne. Nie można oczekiwać jednego z tych błyszczących narzędzi i szczególnie zadbanych, ale konkretnie wykonuje swój obowiązek. Czas dostawy zawsze długi... szkoda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo dobrze zapakowana, zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Bardzo zadowolony z tego Placu, bardzo ładnie wykonany i bardzo dokładny, odzwierciedlający klasyfikację „Niemieckich standardów DIN" wytłoczony na górze placu (patrz zdjęcie).....Fantastyczny produkt w niesamowitej cenie i szybkie dostawy, Jeszcze raz dzięki „Banggood"...!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Niesamowite narzędzie do posiadania w garażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobrej jakości sprzęt. Przyjemnie i wygląda na kwadratową

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 632
    • Ft6 103
    • Ft11 281
    • Ft10 576
    • Ft8 106
    • Ft5 285
    • Ft8 106
    • Ft9 156
    • Ft5 639
    • Ft6 344
    • Ft5 285
    • Ft19 039
    • Ft9 156
    • Ft6 103
    • Ft7 049
    • Ft7 324
    • Ft5 990
    • Ft83 568