Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1421)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1421)
    • 5 Star(1307)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2020

    Najmniejsze końcówki obracają się krzywe nie są w stanie perforować dostojnie nawet aluminium trzeba zrobić zbyt dużo wysiłku mogą być w porządku może dla plastiku! Średnie Jest większe ma smugi nie próbowałem ich na stali, ale tylko aluminium. Także dlatego, że nie sądzę, że może wyjść poza to, że koszt jest niska jakość, jak również! Nie polecam zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2018

    Хороший комплект свёрел за хорошую цену. (Со всеми скидками - 509 руб). Закрывает практически все потребности для домашнего использования. Но если нужна точность, то это не сюда. Замеры: 1,5 мм (1,6-1,61); 3 мм (2,9-2,91); 3,5 мм (3,4-3,45); 4,5 мм (4,39-4,40); 6,5 мм (6,4); 8 мм (7,91-7,94); 10 мм (9,92-9,94). Остальные более приближены к номиналу. Измерял хвостовик у основания режущей части. Не все хвостовики круглые - некоторые слегка овальные. Ну и как вишенка на торт свёрел не 100, а 99. Но, ещё раз, для домашних нужд вполне подходит. Выбор за каждым. я доволен покупкой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2018

    I do a lot of work with aluminum castings and I purchased this set to have metric sizes on hand. They performed well and drilled accurately in aluminum, brass and soft material but did not hold up in mild steel. Still a good value for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wyślij do mojego bratanka. Jest bardzo zadowolony z 👍 wiertła. Wszystko załatwione. Kiedy będzie brał, da mi znać, jak dobra jest jakość. Szybka dostawa ☺ Dzięki Banggood 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    exelente 100 brocas muy bien me gusta hay que probarlas gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2020

    Για τα λεφτά τους καλά.τα χρησιμοποιώ χρόνια!! Γρήγορη μεταφορά !! Ευχαριστώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    100 brocas para ponerlas a trabajar a ver qué tal salen

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    A couple of years ago I bought a stack of tiny drillbits in the range 1-5mm, and immediately thought I'd better get a load of the larger drillbits as well. And now they are in stock and has arrived on my workbench. They do seem to be of a decent quality, and there's far more of the thinner than the thicker ones - after all, You'll never break a 10mm like You break the 1.5mm ones. So now I have several bits in the whole range up to 10mm, and can afford to throw away when they over time becomes unsharp. So now I need to find a plastic box to keep them tidy, get them labeled so it's easy to find the correct ones. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2017

    many common sizes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    perfecto las brocas para metal las recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.92
    • US$23.09
    • US$5.99
    • US$8.57
    • US$16.16
    • US$6.82
    • US$13.69
    • US$9.57
    • US$36.09
    • US$58.20
    • US$15.00
    • US$4.15
    • US$5.76
    • US$42.61
    • US$10.07
    • US$8.54
    • US$20.78
    • US$14.62