Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Ładna jakość produktu. Tor posiada nasadki chroniące krawędzie podczas transportu i ochronnego materiału izolacyjnego. Przybył nie zgięty! Pasuje idealnie do mojego chińskiego T-track Stop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Otrzymałem licznik w dobrym stanie, ale 3 z 4 plastikowych przystanków były uszkodzone. Może to być spowodowane tym, że zostały wykonane z cienkiego, twardego plastiku. Gdyby były zrobione z miękkiego plastiku, byłyby bardziej odporne na pękanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bonjour, Le produit en lui même est très valable, belle finition, mais hélas reçu dans un état déplorable au niveau des arrêts de fin de course en plastique noir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Piękny t trak mm 1000 zrobione dobrze przybył z góry polecam zakup i Dziękuję. Ale szkoda, że dotarł uszkodzony (zakrzywiony) ale wierzę, że sprzedawca nie ma z tym nic wspólnego, ale to może zaradzić problemowi spójrz na ich odpowiedź

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ładne wytłaczanie AL, spodziewana jakość. Jednak zalecam sprzedającym poprawę pakowania lub kupca do zakupu tych w większych ilościach, więc te będą się wspierać w tranzycie. Jako mniejsze t-ślady, które kupiłem, zanim miałem zapakowane w bąbelki końce. Ale te większe przyszły w malutkim Miralonie, mocno zapakowane do plastikowej torebki, malutkie czapeczki. Tak, na szczęście, mieli dodatkowe plastikowe cienkie nasadki, które prawdopodobnie ich uratowały, ponieważ te końcówki zostały częściowo zniszczone i zaoszczędzone trochę rogi. Jeszcze jedna rzecz, którą chciałbym kupić to w dłuższym wariancie, jak 1m wydaje się być maksymalnie, ale z 1200mm będzie więcej przydatnych ułamków z tych. Inaczej wygląda na to, że przybyli bez żadnego zgięcia wzrokowego. Idę do warsztatu sprawdzić i zamontować je na stole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    La barra é piegata 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Świetny produkt bardzo silny utrzymany, aż trafienia w poczcie w żegludze pomimo wrzecionu ma plastikową ochronę po obu stronach, dotarł do całego celu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Doskonała jakość, bardzo dobre opakowanie, i wystarczająco szybko! Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    merchandise arrived with rail sticking out of the package, protection broken off. Rail slightly damaged and dented.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 677
    • Ft8 488
    • Ft9 746
    • Ft1 412
    • Ft12 577
    • Ft6 287
    • Ft7 262
    • Ft5 343
    • Ft12 577
    • Ft5 082