Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Bardzo przydatne narzędzie do śledzenia kształtów i profili, wiele małych lameli o grubości około 2 mm, Wystarczy ustawić je i położyć instrument tam, gdzie jest potrzebny, a następnie przez małą dźwignię po stronie zamka i staje się naprawdę bardzo łatwe do przywrócenia szablonu na drewnie, szkle, papierze itp. Czarna linia jest stopniowana w centymetrach i calach, bardzo przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Wspaniałe urządzenie! Bardzo dobra jakość, regulowane napięcie, narzędzie w cenie. Szybka wysyłka, ale tylko bardzo cienki worek, torba była lekko uszkodzona, samo urządzenie nie było uszkodzone, to było tylko szczęście. Szybka i śledzona dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Po pomiarze jest zachowana pozycja. Cienka 25 cm i tylko 4,85 $. Wspaniały powielacz. Sześciokąt gotowy do regulacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Przesyłka w porządku. Produkt jest dla majsterkowiczów bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Wygląda świetnie, zamek jest tam. Jakość jest OK. To narzędzie jest świetnym wyborem w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Przybyli w dobrej formie. Nie trwało to długo, około miesiąca od zamówienia. Bardzo zadowolony z tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dobra jakość i wykończenie. Ufam Drillpro, bo to nie pierwszy produkt, który od nich dostałem i wszystko poszło dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Έφτασε στην ώρα του με πολύ καλή συσκευασία. Ευχαριστώ πολύ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    χρήσιμο πολύ! ήρθε στην ώρα του!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wygląda dobrze zbudowana! Użyję w moim następnym projekcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$46.19
    • US$5.74
    • US$23.09
    • US$26.99
    • US$5.76
    • US$115.99
    • US$20.99
    • US$32.33