Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(324)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Awaited a litlle but they seems to be a good product,not yet tested,some results coming soon.Serious seller,recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Haven't tested yet but seems to be of adequate quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Ładny żonaty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dzięki, aby oddać nowego członka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Ładne narzędzie, wygląda na ostre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    W zasadzie to kupiłem prawie cały komplet: 2mm, 3mm, 4mm, 5mm i 6mm. Próby wykazały znakomitą jakość frezów, bardzo dokładnie obrobione, gładkie powierzchnie i precyzyjne ostrzenie. Ze względu na mały kąt zwojów, minimalnie podnosi krawędź obrabianego materiału. Obrobione powierzchnie, są natomiast gładkie i równe. Znakomita jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    Znakomita jakość, bardzo ładnie obrabiają aluminium. Dobrze robią sloty o szerokości freza. Z tym mam szczególne problemy, bo maszynka jest nieco "miękka" i czasem wpada w wibracje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    Una buena broca, resistente aunque no le he puesto demasiada tención las medidas son exactas y tiene muy buen filo, de momento solo le cortado MDF y pino y funcionan bien la recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Terminowa dostawa. Dobrej jakości nożyce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2018

    are drillpro and PPK same. anyhow, good product. 3 flutes, 3mm cutting length,4mm shank dia, no coating- so sharp, 1mm dia, i like this type endmill among all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 846
    • Ft3 913
    • Ft2 134
    • Ft3 200
    • Ft3 200
    • Ft2 134
    • Ft8 630
    • Ft3 200
    • Ft3 558
    • Ft2 846
    • Ft1 776
    • Ft2 337
    • Ft5 547
    • Ft1 634
    • Ft7 705
    • Ft2 846
    • Ft6 780
    • Ft3 913