Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Idealne dla mojego CNC. I ogólnie jest naprawdę silny tylko jeden na 1 miesiąc przy intensywnym użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    I test it good cating acrylic and aluminum and MDF AND Mica you can follow my YouTube channel I make test. name ALMK2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2018

    Mandaram só duas unidades iguais agora como faço para trocar e mandar às quê eu pedi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    Quick delivery, good packed, all ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sunVIP4
    FR
    24/03/2021

    Dobry produkt. Doskonały stosunek jakości do ceny. Nic więcej do powiedzenia. Polecam i zamówię więcej w pewnym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Otrzymałem zamówienie i kazałem oczekiwać, że otrzymam zestaw, ale otrzymałem 1 jednostkę. Mówisz o pani reprezentacji, czy źle to przeczytałem?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Doskonałe narzędzie do frezarki, długie życie, używane na stali, polecane. Świetny produkt, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dobra, super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 552
    • Ft2 910
    • Ft2 702
    • Ft2 545
    • Ft1 454
    • Ft3 639
    • Ft6 186
    • Ft4 001
    • Ft6 915
    • Ft6 552
    • Ft7 280
    • Ft2 910
    • Ft5 045
    • Ft2 910
    • Ft2 545
    • Ft1 816
    • Ft10 717
    • Ft3 273