Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1020)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1020)
    • 5 Star(991)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Bardzo dobry wskaźnik mitra. Krawędzie części ze stali nierdzewnej są nieco ostre, ale jest to tylko mała wada i można łatwo naprawić. Rozstaw jest bardzo dokładny, łatwy w konfiguracji i użyciu. Moim zdaniem ta tańsza wersja z aluminiowym uchwytem ma lepszą cenę/jakość rtio. Mosiężny uchwyt jest trochę cięższy, co jest dobre, ale poza tym jakość jest taka sama. Łatwo jest zamienić szerokość na różne rozmiary szczeliny mitra (patrz rysunek). Przerobiłam go na 15mm. Potrzebujesz dwóch dziur z M6 i dwóch z M5. W sumie świetny produkt za pieniądze. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Mam towar! Wszystko jest super! Towary są dostarczane w najlepszej formie! Jakość jest po prostu świetna. Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobrze zrobiony przewodnik. Jest wiele regulacji, aby wyzerować go dla idealnych cięć. Instrukcje są dobrze wydrukowane i łatwe do zrozumienia. Klawisze kulkowe z dodatkowymi przewodnikami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dostawa trwała 3 tygodnie z brytyjskiego magazynu do Rumunii. Paczka była trochę uszkodzona, a produkt został trafiony na ogrodzeniu. Złożyłem to i teraz jest OK. Na teście ma małe odchylenie, ale małe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Doskonałe, precyzyjne i regulowane do woli. Nie podoba mi się tylko to, że w przypadku powierzchni roboczych, które nie są bardzo głębokie (jak moje) wierzchołek wału wychodzi z powierzchni, zanim kawałek ma zostać przekroczony przez całą szerokość ostrza. Koło na czubku wału, jak rozumiem, nie może być przesunięte na więcej tylnych pozycji. Nie wiem jeszcze, jak mogę rozwiązać problem. Doskonałe, precyzyjne i regulowane do woli. Jedyne, czego nie lubię to to, że w przypadku blatów nie bardzo głębokich (jak mój) końcówka pręta wychodzi z góry, zanim kawałek zostanie przecięty przez całą szerokość ostrza. Koło na czubku pręta, jak rozumiem, nie może się przesuwać do bardziej wstecznych pozycji. Nadal nie wiem, jak rozwiążę ten problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Towary dotarły w świetnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Od tego producenta, wszystkie produkty są wysokiej jakości. Satysfakcja, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    O lokalnym produkcie powiadomił mnie Philippe Zehnder (YT). Wysyłka zajęła mniej niż dwa dni. Produkt jest bardzo precyzyjny i regulowany. Jestem podniecona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Idealnie pasuje i wykończy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dobrze wykonane i precyzyjne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 079
    • Ft6 291
    • Ft1 208
    • Ft10 487
    • Ft15 134
    • Ft6 291
    • Ft15 382
    • Ft1 496
    • Ft3 024
    • Ft9 079
    • Ft19 978
    • Ft5 144
    • Ft6 052
    • Ft6 052
    • Ft1 511
    • Ft7 868
    • Ft6 052
    • Ft2 443