Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2019

    super qualité super précis récurent rigoureux les règles en metal est dure (non pliable) sont épaisses précises (mimimetres) et on voie bien ce qui est gravé je devais vérifié sans arrêt avec rapporteur d’angle après avoir fait mes coupes toujours précis c’est un super achat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    To nie jest automatyczne, więc jest trochę niewygodne Miło mieć kąt numeryczny. Wyłączanie go automatycznie wyłącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood. Muito bom. Recomendo a todos na banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    Продукт пришёл быстро, соответствует описанию, хорошее качество, цена продукта демократична, продавец знает своё дело. Всё, как всегда, очень хорошо! Рекомендую к покупке у этого продавца. Спасибо за работу!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    es de los pocos que no tuvo ningun toque de golpeo. todo el material llego, pero el paquete se encontraba abierto, podria haber desaparecido parte del contenido,. sugiero que se envuelva mejor con plasttico de burbuja. adjunto imagenes de como se recibio, todo estaba golpeado, excepcion de lo que venia envasado en pastico duro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2019

    Muito bom chegou antes do tempo previsto e a sua qualidade é exelente bem preciso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    Doskonała korzyść kosztowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    boa noite Apetrecho muito útil para o hobbysta. Medidor de ângulos impecável. Em aço inoxidável obrigado BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Not tested but hope that it will work fine when I'll use it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,728
    • Ft6,836
    • Ft1,054
    • Ft5,282
    • Ft9,914
    • Ft9,572
    • Ft3,728
    • Ft13,676
    • Ft3,759
    • Ft2,484
    • Ft1,219
    • Ft5,282
    • Ft4,038
    • Ft5,593
    • Ft7,769
    • Ft1,912
    • Ft1,551
    • Ft3,417