Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Byłem chętny, aby go przybyć, miałem kilka projektów do wykonania i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Doskonały produkt, dobrze zbudowany i z dobrych materiałów, 100% pracy z wystarczającą wytrzymałością i szybkością, nie ma czego zazdrościć oryginalnemu Dremel, w spektakularnej cenie. Nie będziesz żałować tego zakupu polecam go, nie będziesz rozczarowany, 100% zatwierdzone. Wysłali też adapter do brytyjskiego ujęcia. Genialne!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Przyjechał pan wcześniej, dziękuję. Ale mój numer zamówienia 99541970 nie dotarł tu półtora miesiąca temu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    SA
    03/02/2021

    Dziękuję Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    tudo ok e a entrega dentro dos dias estipulados. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2016

    This is a Chinese "copy" of an older version Dremel and is almost identical. In my photos I show the two side by side. The label on the new one has 110/230v but the unit is 230v. For me it's a great buy as it lets me have two different tools mounted without having to swap back an forth. I hope that the new one lasts as long as the older one but I can't see any reason why not.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    Посылка доставлена в Беларусь из Китая за 43 дня, трек-номер отслеживался. Гравер упакован в розничную картонную коробку. В комплекте инструкция, две насадки для шлифовки, металлический ключ и 2 запасные щетки для двигателя. В металлический патрон установлена одна металлическая цанга с диаметром 3,2 мм. Корпус пластиковый, литье качественной без заусенец. Спереди металлического каленого вала имеется паз под фиксатор. На роторе имеются сточенные элементы для балансировки. Ротор установлен на двух закрытых подшипниках, которые уложены в пластиковые пазы корпуса. Имеется электронный регулятор оборотов двигателя. Мощность достаточная для сверления и обработки металла, дерева, камня.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    Товар пришел быстрее чем товары заказанные в этот день. Товар качественный но был плохо упакован. Пришлось заказывать отдельно гибкий вал. Он ещё не пришол. Треки неодслеживались с самого начала.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    C'est peut être pas la vrais Dremel mais cette mini perceuse est tout aussi bien, Elle fonctionne parfaitement. Bon rapport qualité prix. Je suis très satisfait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2017

    Réplica muito boa! O regulador de velocidade funciona direitinho e a velocidade maior é muito boa. Infelizmente vem poucas peças no kit, mas é só comprar um kit grande separado. Vale muito a pena adquirir esse produto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 072
    • Ft5 639
    • Ft21 063
    • Ft20 147
    • Ft10 988
    • Ft3 661
    • Ft3 874
    • Ft3 175
    • Ft3 169
    • Ft3 355
    • Ft6 494
    • Ft4 934
    • Ft3 661
    • Ft4 912
    • Ft1 829
    • Ft2 818
    • Ft8 811
    • Ft2 464