Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Dotarł bezpiecznie bardzo szybko, estetycznie idealnie. Składam to w całość przez sześć do siedmiu minut we wszystkich trzech etapach, i to jest niesamowite jak do dupy, zwłaszcza w turbosprzęcie! Wczoraj odkurzałem i w ciągu 6-7 minut jestem zszokowany, ile kurzu zebrało (mój przewodowy odkurzacz ma 6 miesięcy i nie jest gówniany).Jeśli jest trwały i nie zawiedzie to był bardzo dobry wybór i zakup!!! Dziękuję, Bangood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Wyśmienicie, zadowoleni. Przybyli w odpowiednim czasie. Ponadto skontaktowałem się z obsługą klienta w celu uzyskania informacji związanych z wysyłką, ponieważ nie mogłem znaleźć identyfikowalności i rozwiązali problem. Produkt jest na najwyższym poziomie. Zasłużone 5 gwiazdek. Rada dla wszystkich. Nie ma czego zazdrościć sławniejszemu odkurzaczowi, jak dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Ładne opakowanie, przyjechał z Czech do Portugalii w 4 dni, wcześniej niż spodziewane. Produkt działa świetnie, dobra siła ssania i bardzo ładny materiał, wygląda i czuje się premium i drogie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Przyszedł dzisiaj, wszyscy członkowie rodziny są podekscytowani. Szybka dostawa z magazynu CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Rýchle dodanie za 3 dni cz skladu.Vysávač veľmi tichúčky a berie proste každú smietku.Vynikajúca kúpa👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Naprawdę spektakularne, bardzo dobrze wykonane i pełne akcesoriów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    bardzo udany prezent, dobrze się sprawuje, mam nadzieję że będzie trwały z biegiem czaau

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jak w reklamie! (pol.)! Bardzo dobrze zapakowany, doskonały produkt. Dobra europejska wtyczka (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Mega entuzjastyczny, trzyma to, co obiecuje i jest wart pieniędzy w 100%!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Nienaganna obsługa, doskonały produkt. Po dokładnych badaniach zdecydowałem się kupić ten przedmiot, ponieważ jest on jedynym w branży porównywalnym do Dyson v11. Moim zdaniem, w pewnych aspektach może nawet lepszym, Przynajmniej w przypadku basilarita jako trybu ciągłego czyszczenia, który pozwala nie zawsze trzymać przycisk spustowy, a także tryb ładowania, który pozwala przez magnesy na bazie wsparcia mieć „miotłę" zawsze wolną od drutów. Mam nadzieję, że to potrwa kilka lat. Dla reszty polecam ten produkt, który, co nie być niedocenianym, dzięki promocji tutaj na Banggood zapłaciłem tylko 259 euro zamiast 349.W porównaniu do Dysona zaoszczędziłem prawie 500 euro nie zaniedbując jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$159.99
    • US$159.99
    • US$95.87
    • US$99.32
    • US$185.96
    • US$161.69
    • US$33.48
    • US$68.15
    • US$49.95