Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(291)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(291)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    this product looks absolutely amazing for the money. I was looking for this type of vacuum for very long and have to say that this product can compare with products in higher price range as dyson

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Nie dotarłem właściwie załadowany, ale jak mówi jej instrukcje, zostawiłem jej 4 godziny ładowania i wyruszyłem ją sprawdzić, kanapa nie była brudna! Niesamowite, co wyciągnął! Bardzo zadowolony, że pudełko zostało zamknięte ze wszystkich jego idealnych akcesoriów, w pełni naładowana bateria wystarczała mi 50 minut do maksimum (bez całkowitego wyczerpywania) dał mi na całą sofę nawet wewnątrz, Następnie wyrzucić zbiornik i odkurzyć cały dom z długim lancem i wałkiem ziemnym eh tak samo jak radość z aparatury. Prawie nic nie hałasuje na pierwszej pozycji. Idzie całkiem nieźle. Drugi testuję i jest go mnóstwo, nie sądzę, że użyję turbo. Trochę ciężki w użyciu, oprócz włóczni i pędzla podłogowego, który prawie sam idzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Na pierwszy rzut oka bardzo dobry odkurzacz. Bardzo dobre ssanie nawet w środkowej pozycji. Wtyczka euro jest obecna tak, jak powinna. Czas na baterię nie byłem w stanie przetestować urządzenia właśnie zostało dostarczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Będzie tu za cztery dni, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonały produkt z świetnymi wykończeniami. Jak tylko przyjechał, poszedłem odkurzyć dywan z salonu, który odkurzyłem starym odkurzaczem. Wyjął dużo „Niewidzialnego" gówna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dostawa w zaplanowanym terminie. Doskonały odkurzacz z dużą mocą ssania i autonomią. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dostawa wykonana dość szybko i dobrze zapakowana. Dobrej jakości. Pozostaje tylko spróbować...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo dobre odsysanie baterii, idealne do samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Skuteczny, doskonały materiał, moc i dobra bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przychodzę za mniej niż 10 dni. Poziom 1 nie wchodzi w to za dobrze, z dwoma jest wspaniale. Używałem también w samochodzie z akcesoriami i genitaliami. Bardzo treści X 165 € Aspirer jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 923
    • Ft54 487
    • Ft49 373
    • Ft84 912
    • Ft53 393
    • Ft50 317
    • Ft73 373
    • Ft37 416
    • Ft21 795
    • Ft10 375
    • Ft30 818
    • Ft28 302
    • Ft88 057
    • Ft122 652
    • Ft42 769
    • Ft53 462
    • Ft72 332
    • Ft6 535