Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(364)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(364)
    • 5 Gwiazda(345)
    • 4 Gwiazda(15)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2020

    Kupiona za 170€ bardzo dobra, alternatywa dla Dysona V8, duża moc ssania, bateria na najwyższym poziomie około 8-9min, na najniższym poziomie z twardym pędzlem około 50m ( ), wystarczająco moc, aby mieć rurkę elastyczną, która jest niesamowita, dobra do czyszczenia domu, samochodu i wszystkiego.. Tylko uważaj, to nie jest dobre dla wielu dywanów, to nie może wyczyścić dywan naprawdę dobrze..niesamowite dla wszystkiego innego, jakość jest bardzo dobra, wtyczka UE, wszystko działa dobrze od pierwszej minuty, pojemnik wystarczy do 6 pokoju dom wyczyścić w pojedynczym ujęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    this product looks absolutely amazing for the money. I was looking for this type of vacuum for very long and have to say that this product can compare with products in higher price range as dyson

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Nie dotarłem właściwie załadowany, ale jak mówi jej instrukcje, zostawiłem jej 4 godziny ładowania i wyruszyłem ją sprawdzić, kanapa nie była brudna! Niesamowite, co wyciągnął! Bardzo zadowolony, że pudełko zostało zamknięte ze wszystkich jego idealnych akcesoriów, w pełni naładowana bateria wystarczała mi 50 minut do maksimum (bez całkowitego wyczerpywania) dał mi na całą sofę nawet wewnątrz, Następnie wyrzucić zbiornik i odkurzyć cały dom z długim lancem i wałkiem ziemnym eh tak samo jak radość z aparatury. Prawie nic nie hałasuje na pierwszej pozycji. Idzie całkiem nieźle. Drugi testuję i jest go mnóstwo, nie sądzę, że użyję turbo. Trochę ciężki w użyciu, oprócz włóczni i pędzla podłogowego, który prawie sam idzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Świetny produkt.. Jakość ceny dostawy szybkie i niezawodne. Natychmiast przymierzyłam na sofie specjalną szczotką przeciw roztocza i wynik był zaskakujący.... Wyssałem tyle kurzu, że nawet nie mogłem sobie wyobrazić... Super polecam jestem bardzo szczęśliwyaaaa dzięki Banggod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    doskonały produkt,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Będzie tu za cztery dni, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo dobre odsysanie baterii, idealne do samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Paczka była w porządku. Przesyłka była szybka. Kompaktowy, łatwy w użyciu. Lubię dodatkowe części, nie trzeba kupować dodatkowych głów. Bateria jest przeciętna, ok. 10 minut na maksymalnym poziomie, gdzie moc ssania jest bardzo dobra. Nie podoba mi się zapalnik. Muszę czekać w pracy. Myślę, że przycisk wyłączenia jest lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Próbowałem, jak tylko przyjechałem, byłem w biurze około 74 mkw. Po około 10 minutach. Oto co zebrałem z ziemi, które najwyraźniej nie było brudne. Zobaczymy jego życie zwłaszcza akumulator, ale przy pierwszym uderzeniu jest świetny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    To jest prawdziwa umowa! Przybył 2 dni wcześniej niż przewidywano (w Portugalii). Za tę cenę jest to okazja! Jestem bardzo zadowolony z tej umowy, a obsługa klienta jest bardzo szybka i skuteczna (Musiałem zmienić adres, ponieważ był zbyt długi).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$437.00
    • US$259.99
    • US$159.99
    • US$149.99
    • US$112.99
    • US$239.99
    • US$236.99
    • US$196.99
    • US$209.99
    • US$119.99
    • US$129.99
    • US$329.99
    • US$121.99
    • US$175.00
    • US$139.99
    • US$176.99
    • US$653.72