Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2022

    Brawa dla Banggood za bardzo szybką obsługę logistyczną i powiadomienia o przenoszeniu pakietu. Jeśli chodzi o miotłę elektryczną, muszę powiedzieć, że produkt wydaje się być bardzo solidny i dobrze wykonany. Silnik z 3 różnymi mocami radzi sobie bardzo dobrze, system mocowania, który korzysta z tego modelu, jest doskonały i przede wszystkim bardzo szybki w wymianie wielu narzędzi. Więc co z Dreame pracuje dla Xiaomi, który jest teraz gwarancją jakości! 5 gwiazdek dobrze zasłużonych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    o produto é muito bom, no entanto veio com alguns riscos em algumas peças.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Ładny produkt, jednak rozczarowany ruchomą część, gdzie jest rolka robi dużo hałasu. a priori a wada produkcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Wkrótce przybył i nie został ranny. Dobra siła ssania, produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • YZIVIP3
    FR
    14/04/2022

    Wspaniała próżnia, Jakość materiałów jest imponująca, podobnie jak elastyczność i wydajność. Cena wliczona w cenę dostawa jest nie do pobicia. Dostarczono mnie w niecały tydzień. Jednym słowem, jakość przynajmniej równa się znanemu konkurentowi z wyjątkową stawką. Polecam bez zastrzeżeń. Żałuję, że nie mam lepszego modelu, który musi być jeszcze lepszy. Jeśli Banggood złoży mi ofertę na Dreame T30 lub T40, będę bardzo zadowolony. dzięki ponownie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Świetny odkurzacz, mam go dla swojej firmy, ponieważ mam Dysona w domu i muszę powiedzieć, że zdecydowanie wygrywa punkt kosztów, ponieważ z ćwierć tego, co wydałem na inny model, Mniej lub bardziej próżni to samo jest mieć te same akcesoria akumulator w pełnej mocy wkrótce jednak... Dla mojego małego sklepu jest więcej niż potrzeba .., szybka wysyłka doskonałych opakowań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo mile zaskoczony jakością i wydajnością tego odkurzacza. To naprawdę nie robi dużo hałasu, a dostarczane akcesoria są bardzo wygodne. Przechowywanie wszystkich akcesoriów na ścianie jest bardzo ładne. Polecam to urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Bardzo dobrze wykonany odkurzacz, lekki, cichy i bardzo mocny przy pełnej prędkości. Wygodny, ergonomiczny uchwyt. Bogate w akcesoria, które z czasem okazały się przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Świetnie, wystarczająco silne ssanie, żeby ssać kocią ściółkę. Autonomia ok zrobić mój dom 90m2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny, wątpię, że są lepsze opcje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$158.99
    • US$161.69
    • US$185.96
    • US$76.99
    • US$99.32
    • US$95.87
    • US$33.48
    • US$68.15
    • US$54.99