Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Nigdy wcześniej nie miałem robota odkurzacza! A biorąc pod uwagę cenę i funkcje, to jest Top. Polecam. Po prostu nie daję wysokiej oceny, bo niełatwo jest znaleźć konsumentów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Great product, much ceaper than in Croatian stres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Najlepsza rzecz na świecie. Działa jak urok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Pięciogwiazdkowa obsługa. Dostawa w ciągu 8 dni, a produkt dotarł w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Produkt dotarł w mniej niż 1 tydzień po zakupie w starannie zapakowanym opakowaniu. Instalacja wstępna/aplikacja była bardzo prosta, po prostu trzeba postępować zgodnie z instrukcją. Pierwsze użycie było bardzo proste, za pomocą domyślnych ustawień, najpierw zmapował (wirtualne) granice, a potem zaczął czyścić w „to&back". (W związku z tym zdecydowanie sugeruję, aby posprzątać przed użyciem.) Pomimo, że było to czyszczenie na sucho i urządzenie ma tylko jeden zamiatacz, było bardzo skuteczne zaskakująco. Jeśli potrzebujesz robota kategorii średniej (cena), ten model jest wart tej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Bardzo zadowolony z tego odkurzacza. Mój dom ma 3 piętra i pracuje w 3. Nastąpiła poprawa w aplikacji, która pozwala teraz na czyszczenie 3x zamiast 2x. Radziłbym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Artykuł otrzymany w optymalnym stanie i taki jak opis. Odkurzacz działa bardzo dobrze. Doskonały stosunek jakości do ceny. Dziękuję bardzo!!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Dostawa szybka w ciągu tygodnia. Owinięty nadal niesprawdzony. Ale mam już jednego Dreame'a D9, z którego jestem zadowolony. Odkurzanie i wycieranie jest świetne. Tylko ma problem ze znalezieniem stacji dokującej, a potem chodzi po pokoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Znakomity stosunek jakości do ceny Dobra zdolność ssania Łatwy do skonfigurowania Bardzo intuicyjna aplikacja Bardzo dokładny czas wolny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Za taką cenę myślę, że to najlepsze, co można kupić. Aplikacja Xiaomi Home działa doskonale, jest bardzo łatwa w konfiguracji, obsłudze i czyszczeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$359.99
    • US$219.99
    • US$291.06
    • US$18.48
    • US$328.02
    • US$398.99
    • US$76.22
    • US$50.82
    • US$466.61
    • US$14.99