Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Idealnie zapakowane i odkurzane luksusowo, po prostu nie ma czeskiego, a to dość duży błąd ma wiele ustawień, nie znam angielskiego, więc nie ustawiam zbyt wiele. Daję maszynie 5 gwiazdek tylko 1 gwiazdek za to, że nie jest Czechem. Kiedy przychodzą i odchodzą, nie ma czeskiego i to jest wielka historia, nie zna wielu Anglików, więc nie ustawiam zbyt wiele. Pierwszą osobą jest 5 gwiazdek z kolejną 1 gwiazdą nie tylko czeski.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Kiedy zostały wysłane, w pudełku była dziura, było prawdopodobne, że w pudełku były telefony komórkowe, które można było podać nazwą produktu. Na szczęście tylko opakowanie jest uszkodzone. Robot jest nieuszkodzony i działa świetnie. Dołączam też zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Doskonała maszyna!!Moja żona się zakochała!!! Ten brud wyszedł z jednego przejazdu jeden dzień po ręcznie czyszczeniu odkurzaczem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Fantastic product Best gift for my wife Works great, very strong. You can see results in the carpets. Mopping is just over average but still very effective.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wszystko tak, jak opisałem. Bardzo dobre odkurzanie dobre mopowanie i najlepsze przeszkody uniknąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Działa bardzo dobrze i szczególnie cicho, myje się dość dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo szybka wysyłka. do Grecji. Robot działa dobrze, jedynym problemem jest to, że nie ma części zamiennych do produktu od sprzedawcy. Mam nadzieję, że wkrótce dodadzą części zamienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo silny odkurzacz robota. To jest praca, to jest praca. Łatwy do zainstalowania i mapowania miejsca. Czasami przykleja się do dywanów, ale po kilku testach można zaznaczyć obszary, aby uniknąć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dla 261 € veru dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Bardzo dobry odkurzacz. Potężna, świetna wydajność ssania i nawigacja. Czarny design jest bardzo ładny. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$234.45
    • US$466.61
    • US$195.00
    • US$249.99
    • US$369.99
    • US$349.99
    • US$379.99
    • US$399.99
    • US$275.00
    • US$379.99
    • US$555.00
    • US$219.99
    • US$23.99
    • US$479.99
    • US$398.99
    • US$165.00
    • US$169.99
    • US$26.44