Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2020

    Niewielkie uszkodzenie pudełka, ale wszystko w środku wygląda dobrze. Nie mogę się doczekać, żeby to poskładać. Sprawdź moje wideo. https://youtu.be/lCfeu_Ec57E

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Jeszcze nie leciałem, ale wygląda dobrze, potrzebuje pręta węglowego w ogonie, bo porusza się, gdy stosuje się windę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo ładna ulotka. Bardzo elastyczny materiał. Dobra cena i dobra jakość. Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Łatwy w montażu, duża wartość dla pieniędzy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Witam dobry produkt, latać świetnie w małych pomieszczeniach, takich jak degreibe sprzedawcy, dobrej jakości i łatwy montaż, zamontować silnik 1806 (2400 kv) i tripala 5x4x3 koła pociągu ogonowego jest moja rzecz nie jest w zestawie. Dziękuję bardzo za powitanie

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Ten model lata niesamowicie dobrze. To jeden z tych dziwnych, ukrytych klejnotów BG. Nie lata umysłowo szybko, ale jest bardzo dobrze wychowany. Lata przez około 12 minut na malutkim opakowaniu 2S. Lata wolno, dość szybko, jest szczęśliwy odwrócony i nawet roluje się jak brzoskwinia. 1806 2300Kv silnik z rekwizytem 5x5 jest tym, co jest idealne do tego. Kochaj mnie, lataj nim w domu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Ten samolot jest lekki, wytrzymały i dobrze lata, jeśli jest odpowiednio zbudowany. Mój ma DYS 1806 2300 z rekwizytem 5045, 3s 500, 4x6g, i małe 6 kanałowe rx, o masie 240g. Wspina się pionowo, wykonuje wewnątrz i na zewnątrz pętle i kolejne rolki, i nadal będzie latać powoli i łatwo przy części gazu, jeśli chcesz. Mocowanie podwozia i mocowanie silnika są silne. To dobrze kołuje, biorąc pod uwagę ograniczenie braku koła ogonowego. Sprzęt jest dobrej jakości. Mój zestaw przyszedł z źle ustawionym kadłubem. Cała tasiemka do ogona, widziana z góry, była po jednej stronie. Ważne jest, aby to naprawić, jeśli masz ten problem. Użyj prostych krawędzi po każdej stronie kadłuba, aby sprawdzić, jak duże jest nieprawidłowe ustawienie. Odebrać czerwone boki z tyłu, aby dostać się do miejsca, gdzie zaczyna się źle ustawienie, i usunąć bardzo mały klin materiału z kadłuba, aby mógł się zgiąć tak, że ogon jest wyśrodkowany. Przyklej go z powrotem do środka ogona. Kadłub na rufę skrzydła również nie jest wystarczająco sztywny. Wzmocnić kadłub za pomocą 0,5 mm pręta węglowego w szczelinach noża, które wykonuje się w boku kadłuba, biegnącego od tyłu otworów serwo do ogona i w istniejącym rozcięciu na dnie kadłuba. Kiedy przykleisz skrzydła do kadłuba, zmierz, aby sprawdzić, czy odległość od ogona kadłuba do każdego skrzydła jest taka sama. CG powinno być na sparingu. Musiałem dodać wagę do ogona, żeby to wyrównało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Proszę, musisz wzmocnić przednie b4. Stracił orientację w nosach słonecznych, zanurzony w ziemi, całkowicie zniszczył front po 5 minutach na dziewicy, Przykleił go z powrotem przy użyciu cienkiej warstwy i odcięć od poprzedniej budowy stóp i masy taśmy goryla i rzepy spróbują ponownie następnego dnia, ale to było niezłe b4, szybkie tempo kręcenia musiało włożyć trochę ciężaru w ogon, aby uzyskać cg, ale Kupimy następną, jeśli będzie zbyt poobijany, podoba mi się.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Proste i prymitywne, ale z tego co słyszałem, to niezła ulotka. Przybył nieuszkodzony, tylko kadłub był lekko wykrzywiony, ale powinno być łatwo naprawić gorącą wodą. Podręcznik jest tylko po chińsku i zdjęcia są bezużyteczne, ale jest wystarczająco prosty do zbudowania. Powinien być ładny samolot do latania, a z tą ceną nie powinnaś się martwić o wsadzenie go na drzewo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Mniej niż tydzień czasu dostawy z CZ...produkt sam jest używany jako zwinny samolot treningowy i do ćwiczeń start i lądowanie, do czego jest doskonale nadaje się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 372
    • Ft24 426
    • Ft21 372
    • Ft25 345
    • Ft43 602
    • Ft14 370
    • Ft43 602
    • Ft26 230
    • Ft5 188
    • Ft47 053