Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(625)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(625)
    • 5 Star(559)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Świetna jakość materiału. Kolory są żywe, katety łatwo przetaczają się nawet po dywanie. Kocham sposób, w jaki się odchyla. Wygodne do siedzenia z poduszką lędźwiową. Już kupiłem kolejną... Dlaczego? Moja żona zabrała moje... „Szczęśliwa żona, szczęśliwe życie" jPytanie111301973876590124708_1616196398132? MIŁOŚĆ IT - Produkt bardzo polecany. Lepsze to niż marka WofBlitz. *********** P.S.!! Cena, którą widzicie, nie jest realną ceną - to dużo mniej 119,00 zł, a nie 199,00 zł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Najlepsza jakość krzesła cena. Przesyłka bardzo szybko, jak przybyć do Hiszpanii w zaledwie 5 dni od dnia zakupu. Bardzo wygodne wszystko dobrze zabezpieczone, jedyna rzecz, która trochę się wgnieciła i wygląda na to, że je otworzyłeś, ale nie musiałem nic płacić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, nawet jeśli tektura była uszkodzona, produkt był nietknięty. Po zmontowaniu krzesła jest krzywe, pochylone w lewo i po kilku próbach, nie byłem w stanie go wyprostować, ponieważ wydaje się, że jest to problem związany z siedzeniem tłoka. Przybyli do Włoch w mniej niż miesiąc bez dodatkowych kosztów

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To dobre krzesło. Materiał na okładkę to sztuczna skóra, może coś przetrwa. Ale jest ukształtowany dla normalnych lub szczupłych ludzi. Mam duży tyłek, a anatomiczny kształt jest zbyt wąski. Jest dużo miejsca między oparciem, w porządku, ale kształt przesuwa się z boku na uda. To nie na długą sesję, tylko na kilka meczów. Ale jest nowy, więc zobaczymy na czas. Może się przyzwyczaisz. Żeby mieć szczupłe uda, kupiłabym jeszcze raz. Dla szczupłych i przeciętnych ludzi polecam :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Właśnie położyłem 2 krzesła zamówiłem pierwsze było idealne, łatwe i wygodne teraz buduję drugie krzesło i zdałem sobie sprawę, że podstawowa część regulacji jest niewłaściwa konstrukcja dla tego krzesła reszta nogi jest wysuwana na górze dźwigni Aby dowiedzieć się, jak rozwiązać ten problem, ale krzesła są zdecydowanie niesamowite również byłem zdumiony, jak szybko wysyłka była

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z krzesła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Robi wrażenie, prawda jest taka, że był bardzo dobrze zapakowany i był bardzo dobrze spakowany wewnątrz. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    CZ +Transport - 15.12 zamówione dziś 17.12 to w domu +Jakość opakowania +Prędkość +Cena +Zadowolenie // +Wysyłka - 15.12 Tylko 5 17.12 jest w domu +Wsparcie dla pakowania +Prędkość +Cena |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Co do k... jkpytanie11130175445340742322_161738641311??? To niemożliwe, 5 dni dostawy????? Otwarty w ciągu pięciu dni!!!! Nie mogę uwierzyć, że krzesło przybyło przed końcem tygodnia!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Przyszedł w idealnym stanie!! Bardzo łatwy w montażu!! Super wygodna!! Super tanio! Polecam!! Jestem bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$165.99
    • US$109.99
    • US$109.99
    • US$224.99
    • US$149.99
    • US$68.59
    • US$62.99
    • US$59.39
    • US$14.99