Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(395)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(395)
    • 5 Star(354)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, nawet jeśli tektura była uszkodzona, produkt był nietknięty. Po zmontowaniu krzesła jest krzywe, pochylone w lewo i po kilku próbach, nie byłem w stanie go wyprostować, ponieważ wydaje się, że jest to problem związany z siedzeniem tłoka. Przybyli do Włoch w mniej niż miesiąc bez dodatkowych kosztów

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetna jakość materiału. Kolory są żywe, katety łatwo przetaczają się nawet po dywanie. Kocham sposób, w jaki się odchyla. Wygodne do siedzenia z poduszką lędźwiową. Już kupiłem kolejną... Dlaczego? Moja żona zabrała moje... „Szczęśliwa żona, szczęśliwe życie" jPytanie111301973876590124708_1616196398132? MIŁOŚĆ IT - Produkt bardzo polecany. Lepsze to niż marka WofBlitz. *********** P.S.!! Cena, którą widzicie, nie jest realną ceną - to dużo mniej 119,00 zł, a nie 199,00 zł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Co do k... jkpytanie11130175445340742322_161738641311??? To niemożliwe, 5 dni dostawy????? Otwarty w ciągu pięciu dni!!!! Nie mogę uwierzyć, że krzesło przybyło przed końcem tygodnia!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Krzesło przybyło w ciągu 3 dni od mojego zamówienia, więc naprawdę dobry czas dostawy. Pudełko było trochę uszkodzone, ale to zrozumiałe, biorąc pod uwagę okrążenia, które musiał zrobić przed przybyciem tutaj, ale na szczęście wszystkie kawałki krzesła były nienaruszone i nic nie zginęło. Co mogę powiedzieć, to jest mój pierwszy fotel do gry i ponieważ nie chciałem wydawać zbyt dużo, wybrałem tę markę (całkiem znany nawet wśród różnych youtuber, streamer itp.). Jakość jest natychmiast zauważalna, od oparcia do poduszek, od elementów metalowych do wkrętów.A co do komfortu przy pierwszym uderzeniu, jest to zupełnie inna rzecz niż krzesła kuchenne, z którego korzystałem wcześniej. Jest to bardzo wygodne dzięki dwóm poduszkom (jedna lędźwiowa i jedna na szyi / głowie). Zobaczymy, czy to krzesło zrobi jakąś różnicę. Byłem bardzo zadowolony z mojego zakupu (który jest pierwszym, który robię na tej stronie) i doświadczenie było bardzo pozytywne. Do zobaczenia następnym razem:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Najlepsza jakość krzesła cena. Przesyłka bardzo szybko, jak przybyć do Hiszpanii w zaledwie 5 dni od dnia zakupu. Bardzo wygodne wszystko dobrze zabezpieczone, jedyna rzecz, która trochę się wgnieciła i wygląda na to, że je otworzyłeś, ale nie musiałem nic płacić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Wysyłka trwała tylko 3 dni do Włoch. Krzesło jest szybkie i łatwe w montażu, wydaje się wytrzymałe i ma ładne szczegóły i dobre szwy. Jestem całkiem zadowolony. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Przybył w 4 dni licząc sobotę i niedzielę, perfekcyjna wysyłka. Krzesło jak ze zdjęcia rzeczywiście lepsze 👍🏻👍🏻👍🏻 tylko problem pochłaniacza wstrząsów, który nie działa „może się zdarzyć" aspekt odpowiedzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Sedia bellissima mi è arrivata in soli 4 giorni. Materiali ed estetica più che buoni esattamente come in foto. Ottimo acquisto!! per maggiori info andate sul mio canale youtube dove faccio la recensione!!! nome del canale ( Broly Brabus )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To dobre krzesło. Materiał na okładkę to sztuczna skóra, może coś przetrwa. Ale jest ukształtowany dla normalnych lub szczupłych ludzi. Mam duży tyłek, a anatomiczny kształt jest zbyt wąski. Jest dużo miejsca między oparciem, w porządku, ale kształt przesuwa się z boku na uda. To nie na długą sesję, tylko na kilka meczów. Ale jest nowy, więc zobaczymy na czas. Może się przyzwyczaisz. Żeby mieć szczupłe uda, kupiłabym jeszcze raz. Dla szczupłych i przeciętnych ludzi polecam :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Siedzenie jest naprawdę bardzo piękne, ale muszę narzekać na fakt, że tył ma wadę nie obojętny dla widoku, tylko w korespondencji wewnętrznej ramy myślę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 926
    • Ft22 122
    • Ft34 766
    • Ft31 605
    • Ft34 766
    • Ft47 409
    • Ft34 766
    • Ft63 213
    • Ft34 766
    • Ft28 444
    • Ft66 374
    • Ft37 926
    • Ft27 180
    • Ft47 409
    • Ft28 444
    • Ft147 290
    • Ft28 444
    • Ft6 318