Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Cześć, zadowolony z mojego zakupu. Doskonałe krzesło, bardzo wygodne i dobrej jakości. Materiał jest eko-skóra przyzwoitej jakości - można się trochę pocić w lecie, do tej pory siedzenie nie piszczy ani nie wydaje żadnych dziwnych odgłosów - jeszcze nie ;) Poduszki są świetne, nie używając jednak lędźwiowego. Czas montażu ~25min - jedna strona instrukcji. Tylko wada dla ludzi z większymi udami: boki siedzenia są trochę wąskie... Polecane wam wszystkim!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Produkt przybył wcześniej niż oczekiwano, w ciągu około 5 dni od europejskiego magazynu. Doskonałe krzesło, naprawdę bardzo wygodne i doskonałej jakości. Materiał jest ekoskóry doskonałej jakości, a siedzenie nie skrzypi lub nie wydaje dziwnych odgłosów. Posiada wiele regulacji, pozwala na kołysanie, oparcie rozkłada się do 180°, a podłokietniki można regulować zarówno pod względem wysokości i kierunku. Krzesło zawiera instrukcje, śruby i narzędzie do montażu.Bardzo proste instrukcje. Oparcie ma prawie 84 cm wysokości. Mam 1,95 cm wzrostu i siedzę idealnie, odpoczywając głowę. Jedyną niewygodną rzeczą, podczas montażu było wkładanie śrub bocznych, ale z odrobiną uwagi i cierpliwości można wszystko montować bez problemów. Polecam ją wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Są bardzo wygodne, ale doświadczyłem pewnych rzeczy, które mi się nie podobają, 2 kupiły 2 i jeden z nich ma pręt wystający z tyłu, nie wiem co to jest, ale wygląda dobrze. Odchylanie i bujanie feturdów są doskonałe! Dobre krzesło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Świetna cena za pieniądze. Dostarczone w terminie (7 dni)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Ich wiege 130 kg und der Stuhl ist stabil Aufgrund meiner Arbeit bin ich 8 Stunden oder laenger am PC und seitdem ich den Stuhl habe wesentlich entspannter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Entrega en 6 días a España, servicio por DHL. Trae todas las piezas, fácil de montar, y trae su propio destornillador para poder montar las piezas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Złożenie krzesła zajęło około 30 minut. Jakość jest całkiem dobra, biorąc pod uwagę jego cenę. Również czas wysyłki jest szybki z Sydney do Melb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Krzesło jest dobre tylko trochę niebezpieczne jest nie wszystko zarobione i dziury od matki są zupełnie inne niż powinny być

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Zamówiłam białe i czarne krzesło w poniedziałek w tym tygodniu, a w czwartek przybyła z krzesłem. Bardzo szybko dostarczona. Dobra jakość i ładny wygląd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Doskonały bardzo wygodny i peactica Bardzo łatwy w montażu (zawiera wszystkie śruby i niezbędne narzędzie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 780
    • Ft13 448
    • Ft9 780
    • Ft4 583
    • Ft29 956
    • Ft9 168
    • Ft6 111
    • Ft27 510
    • Ft15 282
    • Ft31 485
    • Ft36 682
    • Ft14 671
    • Ft12 225
    • Ft9 780
    • Ft21 396
    • Ft5 805
    • Ft5 500
    • Ft16 811