Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(287)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(287)
    • 5 Star(254)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Cześć, zadowolony z mojego zakupu. Doskonałe krzesło, bardzo wygodne i dobrej jakości. Materiał jest eko-skóra przyzwoitej jakości - można się trochę pocić w lecie, do tej pory siedzenie nie piszczy ani nie wydaje żadnych dziwnych odgłosów - jeszcze nie ;) Poduszki są świetne, nie używając jednak lędźwiowego. Czas montażu ~25min - jedna strona instrukcji. Tylko wada dla ludzi z większymi udami: boki siedzenia są trochę wąskie... Polecane wam wszystkim!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    To bardzo dobra jakość cenowa. Szybka wysyłka przez DHL z Niemiec, stałe informacje. Polecam kupić, rama jest metalowa, ramiona idą pionowo w górę i w dół, i obraca się, kupiony za 85 € w tej cenie jest świetny zakup

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Piękne krzesło i bardzo wygodne. Posiada kilka pozycji zarówno na oparciach, jak i na ramionach. (Te przesuwają się na boki i do wewnątrz i dostosowują wysokość również) Co jest wspania3e. Miałem kawałek w rękach, ale zdjąłem go i nie zrobiło to różnicy. Stosunkowo łatwy w montażu. Największą trudnością było znalezienie otworów na śruby, ale odkryłem, że trzeba trochę poszerzyć materiał na krzesło i umieścić śruby na miejscu, bez żelazek, które trzymają części krzesła. Potem się wycofują i to działa. Aby dopasować stopy krzesła muszą być umieszczone w określonej pozycji, a następnie pchane w dół. Zob. zdjęcie 4. Jako sugestię sprzedawcy, obrazy instrukcji montażu powinny być nieco większe. Dobra komunikacja, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    https://youtu.be/wl_xN6RCw3A, co chcesz wiedzieć, to powiedz mi, co się dzieje, kiedy to do ciebie mówię. También se verá como se monta la silla y las pocas dificultades które puede tener, aparte de contestar a todas las preguntas del artículo, díación. Por otra parte es una silla que está pensada para gente grande, no es para los pequeños de la casa, podréis ver el vídeo por qué, en la parte final, Jest como de una imitación de piel, y algo que no me ha Gusado nada es el olor del adhesivo de montaje que tiene la silla, Pero después de 4 o 5 días en la terraza se ha terminado por ir, es cómoda, totalmente ajustable, y en unprincipio se ve resente, /Ya el tiempo dirá dirá si estoy en lo cierto, /żadnej demasiadyo /cokolwiek ci lete moverla fácilmente, Y algo bueno que nunca on penado es en los reposabrazos sprawiedliwy, jeśli te pozwolenie licznik la silla debajo de la mesa, no como la que tenía anteriormente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wygodne krzesło i wydaje się być dość wytrzymałe. Na poziomie tych znajdujących się w dużych sklepach o wartości około 180. Czas dostawy wynosił 1 tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Jednak krzesło jest doskonałe, łatwe w montażu, bardzo wygodne do siedzenia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, otrzyma inny po sprzedaży ponownie. zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    buena compra ,solo que si tienes espalda ancha es incomodo trabajar ,para las personas de espalda ancha o musculosas no la recomiendo,pero si es muy cómoda la silla para personas delgadas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wszystko poszło dobrze podczas dostawy był tutaj w ciągu 6 dni, paczka dotarła nienaruszona, krzesło ma trochę trudniej wyściełane, ale w zasadzie wygodne, jestem zadowolony z zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Pierwszy raz kupuję od Banggood. Niezwykła cena i jakość Umiarkowane trudności w budowie Budowa zajęła mi około 20-30 minut (chciało by 10mins, jeśli wiesz, jak to zrobić) Jest wygodny i wygląda niesamowicie Myślałem, że recenzje były fałszywe, ale teraz Udowodniłem, że się mylę, że to krzesło jest naprawdę dobre Dostawa trwała 2 dni dłużej niż oczekiwano. Szacunek z Afganistanu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    To dobre krzesło za jej pieniądze. W Grecji coś podobnego kosztuje 160 euro, a transport 20 euro. Jedyny negatyw, miał dwa otwory na śruby, które zapomnieli otworzyć, więc je otworzyłem To przyszło wcześniej niż podano datę dostawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$115.99
    • US$138.99
    • US$259.99
    • US$119.99
    • US$119.99
    • US$43.99
    • US$135.99
    • US$109.99
    • US$9.99