Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(292)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(292)
    • 5 Star(256)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Cześć, zadowolony z mojego zakupu. Doskonałe krzesło, bardzo wygodne i dobrej jakości. Materiał jest eko-skóra przyzwoitej jakości - można się trochę pocić w lecie, do tej pory siedzenie nie piszczy ani nie wydaje żadnych dziwnych odgłosów - jeszcze nie ;) Poduszki są świetne, nie używając jednak lędźwiowego. Czas montażu ~25min - jedna strona instrukcji. Tylko wada dla ludzi z większymi udami: boki siedzenia są trochę wąskie... Polecane wam wszystkim!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Produkt przybył wcześniej niż oczekiwano, w ciągu około 5 dni od europejskiego magazynu. Doskonałe krzesło, naprawdę bardzo wygodne i doskonałej jakości. Materiał jest ekoskóry doskonałej jakości, a siedzenie nie skrzypi lub nie wydaje dziwnych odgłosów. Posiada wiele regulacji, pozwala na kołysanie, oparcie rozkłada się do 180°, a podłokietniki można regulować zarówno pod względem wysokości i kierunku. Krzesło zawiera instrukcje, śruby i narzędzie do montażu.Bardzo proste instrukcje. Oparcie ma prawie 84 cm wysokości. Mam 1,95 cm wzrostu i siedzę idealnie, odpoczywając głowę. Jedyną niewygodną rzeczą, podczas montażu było wkładanie śrub bocznych, ale z odrobiną uwagi i cierpliwości można wszystko montować bez problemów. Polecam ją wszystkim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    To bardzo dobra jakość cenowa. Szybka wysyłka przez DHL z Niemiec, stałe informacje. Polecam kupić, rama jest metalowa, ramiona idą pionowo w górę i w dół, i obraca się, kupiony za 85 € w tej cenie jest świetny zakup

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Allready here... Its awesome and beautiful... 5 days to DHL delivered in my house

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Jednak krzesło jest doskonałe, łatwe w montażu, bardzo wygodne do siedzenia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, otrzyma inny po sprzedaży ponownie. zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Dobre krzesło, z pomocą Makity, zajęło 20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    buon prodotto ,facile da montare e molto resistente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wszystko poszło dobrze podczas dostawy był tutaj w ciągu 6 dni, paczka dotarła nienaruszona, krzesło ma trochę trudniej wyściełane, ale w zasadzie wygodne, jestem zadowolony z zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    https://youtu.be/wl_xN6RCw3A, co chcesz wiedzieć, to powiedz mi, co się dzieje, kiedy to do ciebie mówię. También se verá como se monta la silla y las pocas dificultades które puede tener, aparte de contestar a todas las preguntas del artículo, díación. Por otra parte es una silla que está pensada para gente grande, no es para los pequeños de la casa, podréis ver el vídeo por qué, en la parte final, Jest como de una imitación de piel, y algo que no me ha Gusado nada es el olor del adhesivo de montaje que tiene la silla, Pero después de 4 o 5 días en la terraza se ha terminado por ir, es cómoda, totalmente ajustable, y en unprincipio se ve resente, /Ya el tiempo dirá dirá si estoy en lo cierto, /żadnej demasiadyo /cokolwiek ci lete moverla fácilmente, Y algo bueno que nunca on penado es en los reposabrazos sprawiedliwy, jeśli te pozwolenie licznik la silla debajo de la mesa, no como la que tenía anteriormente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$122.39
    • US$179.99
    • US$109.99
    • US$165.99
    • US$109.99
    • US$119.99
    • US$139.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$289.99
    • US$299.99
    • US$123.99
    • US$319.99
    • US$279.99
    • US$179.99
    • US$139.99
    • US$45.99