Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2021

    Jakość w dobrej cenie. Szybka wysyłka, może powinien mieć trochę lepszą formę do montażu, wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Absolutnie niesamowite biurko. Bardzo dobry pakiet, więc nieważne jak mocno uderzysz w pudełko, nie będziesz uszkodzony. Bardzo szybka dostawa w ciągu tygodnia. Dobrze polecam!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    perfect

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobry produkt, piękny design, polecam 5*

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Absolutnie niesamowite. Bardzo dobrze zapakowane, więc nie ma szans na żadne uszkodzenia. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Przybyliście w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Naprawdę podoba się led i ogólny wygląd stołu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    To bardzo ładny stół komputerowy. Bardzo dobra Jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Wytrzymały, dobrej jakości, dobre opakowanie. Ramka jest dobra, biurko dobre. Dodatkowe śruby są dostarczane do wszystkiego i narzędzia są dobre dla pracy, która jest doskonała. Moja jedyna niewielka jakość skargi mądra, gdybym miała to plastikowe części, które wydają się twarde i tanie, a śruby też są bardzo lekkie i tanie - są po to, aby trzymać wszystko razem, a nie w miejscu, aby wytrzymać siłę. Może wolałbym biurko bez plastiku i światła - wygląda dobrze Wysokość biurka dla mnie to 75 cm na dolnej pozycji. Ergonomia mądra, wolałbym nie otwory kablowe ani inne ułożenie - czuję, że zostały umieszczone tylko po to, by powiedzieć, że mamy dziury w kablu Nogi są czarne, a tekst i czerwona grafika na nich pokazana na zdjęciu jest podaną naklejką, którą możesz nie umieszczać, jeśli nie chcesz. To samo dotyczy naklejki marki na półce do zarządzania kablami Powierzchnia pracy jest mniejsza niż wyświetlana, ponieważ zawierają tworzywa sztuczne w pomiarze. Chciałbym, żeby był trochę większy i bliżej pomiaru. Cena wynosiła około 110€ i uważam, że jest to dobre dla jakości i danych peryferyjnych. Podsumowując to jest i wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Doskonały produkt, łatwy w montażu, posiada wszystkie potrzebne narzędzia, a sam zajął mi to około 40m. Biurko jest bardzo twarde, materiały są dość trwałe, każdy może myśleć, że może być słabe, ale to nie jest, szybka poczta, zajęło około 1 tygodnia, Jedyne, co mi się nie podobało to diody LED, które są z biurkiem, powinno być poza tym opcja poza tym, i doskonałe biurko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 434
    • Ft42 957
    • Ft19 824
    • Ft42 957
    • Ft29 408
    • Ft8 589
    • Ft24 120
    • Ft22 468
    • Ft13 215
    • Ft14 868
    • Ft11 893
    • Ft11 893
    • Ft12 224
    • Ft9 911
    • Ft15 198
    • Ft121 937
    • Ft55 184
    • Ft42 180