Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2021

    Działa tak, jak powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dotarł w czasie. Jeszcze nie testowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2017

    Можно спрятать под торпедо в машине и подключаться, когда надо. Считаю, что это необходимая вещь в автомобиле. рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2014

    This very compact potted unit provides plenty of power to charge two Android phones simultaneously when attached to cigar lighter circuit. Very slight temperature rise. Works great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2018

    I use it with a 12v power supply on my 3d printer to run my raspberry pi, and I am very happy with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    I'm using this in my camper to provide two fast-charging USB ports. Does the job really good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    urun fiyatina gore gayet yeterli. 1 haftada elime ulasti hemen montajini yaptim ve cok memnun kaldim. tavsiye ederim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    I bought this for my old car. Very reliable, stable voltage and consistent current delivery. Must have in 2018!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2018

    Всё работает хорошо ни каких проблем.Красивый ,компотный то что нужно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 786
    • Ft26 151
    • Ft17 068
    • Ft22 153
    • Ft46 250
    • Ft12 215
    • Ft11 982
    • Ft15 722
    • Ft16 706
    • Ft12 577
    • Ft14 162
    • Ft3 629
    • Ft12 347
    • Ft11 284
    • Ft14 888
    • Ft9 746
    • Ft5 060
    • Ft2 903