Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    Bardzo dobrze wykonana maska i materiały są dobrej jakości. Łatwy do noszenia i odpowiedni ciężar dla tego typu maski. Zarząd, jeśli następnie porównać cenę - jakość, należy go zakupić bezzwłocznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Bardzo szybka wysyłka dotarła w ciągu 7 dni. Maska jest wyśmienita i wygodna Bardzo szybki statek ułożony w 7 dni doskonała maska i wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Przybyła w 13 dni przez Gls. Good Maska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Takie szczęście, ale jest mały problem z nim, druga część nie zamyka się, gdzie druga jest trochę zgnieciona, ale można to naprawić! Filtruje się wciaz zywy! To całkiem dobra maska, ale jest z tym problem, część nosowa nie zamyka się prawidłowo, ale można ją naprawić! W przeciwnym razie wszystko jest przefiltrowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Wszystko jest zgodne z opisem. Podobały mi się haczyki zastępcze do wiązania go za głową. Polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Dobra przykrywka, nie dokładnie tego dnia, ale kilka dni później, nie dla mnie, ale dla kolegi, który zatka ogień brykiet, a te okulary z drugiej maski, chronił oczy i tą oddychającą maskę, świetną maskę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Doskonały produkt w bardzo niskiej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.29
    • US$14.99
    • US$7.20
    • US$11.54
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$3.99
    • US$9.23
    • US$18.99
    • US$2.99
    • US$3.99
    • US$6.47
    • US$3.99
    • US$5.55
    • US$23.09
    • US$8.07
    • US$6.04