Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Świetnie! wielkie dzięki za wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Muito bom recomendo e foi muito rápido a entrega

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Má qualidade (napa) e mau non - plastikowe wykończenie (uwagi)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobra jakość i dobre dopasowanie do kart.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    This wallet has been a hit for me, able to carry up to about 7 cards in one pocket but it does make it slightly harder to find the card. I think 5 cards in a pocket works best. Overall solid construction. And the mechanism is fun to fiddle with when idle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Świetny portfel, mały, ale mogę użyć 10 kart, notatek i innych rzeczy. Najlepsza opcja, jeśli masz dużo kart

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Myślałem, że to rozwiązanie, ale robi się za grube! Już zamówiłem kolejny z jednym aluminiowym urządzeniem. To nadal wygląda na doskonały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Szybka dostawa z Chin bez dodatkowych kosztów. Dobra jakość produktu za taką cenę. Polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Trochę skomplikowane na początku, ale staje się naprawdę łatwe w użyciu, gdy już się o to chodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Dobrze przyjmowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$10.99
    • US$19.79
    • US$14.94
    • US$17.24
    • US$28.59
    • US$14.29
    • US$45.99