Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Muszę powiedzieć prawdę, strasznie bałem się zamówić, ponieważ mam oryginalny prusa i bałem się być rozczarowany, ale po zakupie i zmontowaniu i użyciu, drukarka drukuje się doskonale!! Gorąco polecam!! Jest jak oryginał!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Świetny klon, mam oryginalny prusa, i nie możesz określić jakości druku, nawet jeśli jest klonem. Zestaw nie zawiera plastikowych części. Wszystkie części są pełne. Polecam zakupy, wielki klon :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Miałem tę drukarkę od kilku miesięcy i mogę tylko powiedzieć, że jest warta swojej ceny, może zamówić jeszcze kilka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Działa bardzo dobrze, linki kablowe są trochę małe i nie ma karty SD, ale silikonowa osłona dla Hotenda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Absolutnie niesamowite, to przewyższyło moje Ender 3 pro, który ma £ 200 ulepszeń na nim, zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Opakowanie jest nieco niższe niż w przypadku innych. Ta sama partia latająca dookoła. Ale ogólnie to bardzo dobry klon! Możesz użyć org. Manuell z małymi modyfikacjami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Hola. este pedido me ha llegado sin las piezas impresas en 3d. No se como montar la impresora. Espero noticias Saludos cordiales

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Bardzo dobra drukarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Produkt zgodny z opisem. Wyśmienity Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft69 006
    • Ft318 324
    • Ft165 635
    • Ft66 055
    • Ft152 358
    • Ft95 843
    • Ft99 248
    • Ft171 772
    • Ft66 055
    • Ft95 428
    • Ft112 525
    • Ft49 458
    • Ft152 358
    • Ft95 929
    • Ft76 673
    • Ft149 038
    • Ft69 374
    • Ft92 609