Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Paczka została dostarczona szybciej niż obiecywano, 3 dni wcześniej. Produkt został zapakowany bardzo dobrze Części są malowane bardzo dobrze, ale części mają trochę zarysowań i krawędzi, ale nic poważnego. Szyny same w sobie nie są takie złe, trzeba trochę oczyścić i trochę drobnych regulacji i posmarować, aby doskonale ślizgać. Ponad wszystko powiedziałbym, że to warte pieniędzy, może polecić dla ludzi, którzy kochają modernizować swoją drukarkę 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Doskonały zestaw!!! Wszystko jest zgodne z opisem i nie brakuje części!!! Szyny są również bardzo dobre i łatwo się ślizgają. Żegluga była dość szybka, ponieważ zajęło tylko 10 dni, aby dotrzeć, co jest dość imponujące w czasie pandemii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Drugi zestaw kupić jak dla drugiego na górze pierwszy dla mojego ender 3 pro i drugi zestaw dla mojego ender 3 v2, dostawa 24h!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    jakość super, wszystko piękne jest wyłożone pianką, więc linie są nienaruszone nawet przy obróbce, którą znamy od przewoźników i dostarczamy z magazynu CZ w ciągu trzech dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ledwo otrzymałam, już zmontowałem wszystko, części są doskonałej jakości, bardzo szybkie dostawy, niecały tydzień w Belgii. Pakiet jest bardzo dobrze chroniony, nic powiedzieć polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Rails are not Hiwin, but they work fine. The aluminium parts are Ok, but you need some rework to get everything aligned properly on the z axis. The bed plate is very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    wygląda bardzo dobrze z pudełka, zamontuje go później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Niezły produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Tego się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Szybka wysyłka, czytelna instrukcja instalacji online. Aby uzyskać lepsze wyniki należy ustawić podwozie drukarki na 90 stopni, używając czegoś jako przewodnika (użyłam szkła do rzeczywistości, ponieważ jest kwadratowe). Moja drukarka nie była idealnie dopasowana. Wyczyść szyny i smaruj je. Ulepszanie jest dobre, a różnica jest ogromna. Prowadzę wytłaczacz i hotend, a różnica jest już duża. Części do napędu bezpośredniego i ulepszonego hotendu są wysyłane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$5.76
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$3.44
    • US$8.59
    • US$18.99
    • US$19.54
    • US$11.50