Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Paczka została dostarczona szybciej niż obiecywano, 3 dni wcześniej. Produkt został zapakowany bardzo dobrze Części są malowane bardzo dobrze, ale części mają trochę zarysowań i krawędzi, ale nic poważnego. Szyny same w sobie nie są takie złe, trzeba trochę oczyścić i trochę drobnych regulacji i posmarować, aby doskonale ślizgać. Ponad wszystko powiedziałbym, że to warte pieniędzy, może polecić dla ludzi, którzy kochają modernizować swoją drukarkę 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Szybka wysyłka! Za dwa dni z magazynu „Szybka"! Produkt został bardzo dobrze zapakowany i dotarł bezpiecznie! Same szyny nie są takie złe, trzeba będzie trochę czyszczenia i trochę małych regulacji i smarowane, aby ślizgać się idealnie. Ogólnie rzecz biorąc, powiedziałbym, że jest to warte twoich pieniędzy, mogę tylko polecić go wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Rails are not Hiwin, but they work fine. The aluminium parts are Ok, but you need some rework to get everything aligned properly on the z axis. The bed plate is very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Drugi zestaw kupić jak dla drugiego na górze pierwszy dla mojego ender 3 pro i drugi zestaw dla mojego ender 3 v2, dostawa 24h!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ledwo otrzymałam, już zmontowałem wszystko, części są doskonałej jakości, bardzo szybkie dostawy, niecały tydzień w Belgii. Pakiet jest bardzo dobrze chroniony, nic powiedzieć polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    wygląda bardzo dobrze z pudełka, zamontuje go później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Tego się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Niezły produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Świetny produkt! Przybył przed ustalonym czasem! Gorąco polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo szybka i dobrze zapakowana dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$18.39
    • US$24.24
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$11.99
    • US$5.76
    • US$62.09
    • US$38.99
    • US$80.84
    • US$105.79
    • US$9.19
    • US$86.61
    • US$4.61
    • US$24.26
    • US$19.99
    • US$49.65
    • US$39.26