Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2016

    I ordered these stands for my doll collection, they're perfect for all of standard size dolls. Thanks to banggood for the best price/quality ratio and fast delivery. I'm very satisfied with my order. // Ho ordinato questi supporti per la mia collezioni di bambole, sono perfetti per le tutte le bambole di dimensione standard. Grazie a bangood per il miglior rapporto qualità prezzo e per la consegna veloce. Sono davvero soddisfatta del mio ordine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2016

    I bought some doll stands for my youtube doll show and they work great. I recommend using the clear ones as they look much less visible. Great product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2018

    produto de ótima qualidade minha filha adorou !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2018

    this is aussom and the best thing that I have been seen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Dobre stanowisko dla lalek : dla ex. Lalki Barbie, zobacz zdjęcie. Stojak był wygięty, więc nie było jasne, jak lalki się wstaną. Zgiąłem go trochę na jednej (patrz zdjęcia) i teraz lalka stoi 90° w pionie. Zacisk wokół talii lalki jest mały, więc jeśli lalka ma na drutach ubrania, trudno jest nakładać ubrania bez ich uszkodzenia. Ogólnie dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2016

    These stands afe quite robust. Very steady once a doll is set into the holder. Better than some available. Just make sure you specify a colour. All mine ended up GREEN.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2017

    Works well with Winx Club dolls, love the availability in different colors, amazing price. Definitely recommend if you need stands fast, easy and cheap!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    Early delivery just what we were looking for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    صغير للدمى الضعيفه عير عملي

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,587
    • Ft2,723
    • Ft3,934
    • Ft2,117
    • Ft11,506
    • Ft9,386
    • Ft8,477
    • Ft4,131
    • Ft12,717
    • Ft1,511
    • Ft13,928
    • Ft5,448
    • Ft8,174
    • Ft6,963
    • Ft4,843
    • Ft4,767
    • Ft2,565
    • Ft165,358