Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Zamówienie to zostało wymienione ma dwa akumulatory w cenie pokazuje to w fotografii notującej, ale przybyło bez baterii i ładowarki. Więc ten element został opisany i mam nadzieję, że Banggood wyśle zwrot pieniędzy za brakujące baterie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo dobra piła jednostronna, lekka jak, gładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Działał szybko, zmontował i działał. Wygląda ładnie i solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jesteśmy bardzo skończeni, ,,, już nie otrzymaliśmy dwóch baterii, ,,,Pudełko było deteriorada i nie było żadnej księgi instrukcji,, ROZWIĄZANIE JEGO, LUB ŚRODOWISKO TOMARENMOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Działa doskonale i posiada przycisk ochronny, który należy wcisnąć w tym samym czasie z spustem. Zdjąłem osłonę, bo dotyka ostrza. Bardzo łatwy w użyciu! Rekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Podniosłem to za szybko. Gratulacje dla Bangguta!!! Bardzo dobre narzędzie, tnie drewno jak masło, niezawodny, lekki, gorąco polecam!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Przetestowałem go dzisiaj w Garden. To działa dobrze, za tę cenę, jego bardzo dobra jakość. Akumulator i ładowarka są najwyższej jakości. Poleciłem go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Bardzo dobra jakość piły elektrycznej. zalecany wybór. Bardzo dobry produkt. rekomendowany wybór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Bardzo dobrze, działa. Przybył do Peru ayacucho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Nó meu pedido a foto está duas baterias um carregador mais a motosserra. O carregador e às duas baterias não foram enviadas. O que vou fazer com um produto incompleto dó jeito que vocês me mandaram. Eu quero quê mande o carregador e às duas baterias. Ou vou fazer propaganda dê vocês nas redes sociais que vocês não são dê confiança e não cumprem a forma de entrega de acordo que está nó catálogo de mostruário.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$62.99
    • US$49.39
    • US$34.99
    • US$38.99
    • US$31.49
    • US$45.99
    • US$34.49