Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Bardzo dobra piła jednostronna, lekka jak, gładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Działał szybko, zmontował i działał. Wygląda ładnie i solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Twoja reklama opisuje piłę elektryczną z dwoma bateriami, BARDZO ZŁOŻNY Reklamowany reklamodawca. (Czy kawałek metalu wygląda jak piła?)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Nie ma problemu z cięciem gałęzi 15cm, mocniejsza latarka byłaby przydatna, ale wystarczy do sporadycznego cięcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Bardzo dobrze, działa. Przybył do Peru ayacucho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo dobra szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Zamówienie to zostało wymienione ma dwa akumulatory w cenie pokazuje to w fotografii notującej, ale przybyło bez baterii i ładowarki. Więc ten element został opisany i mam nadzieję, że Banggood wyśle zwrot pieniędzy za brakujące baterie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Nó meu pedido a foto está duas baterias um carregador mais a motosserra. O carregador e às duas baterias não foram enviadas. O que vou fazer com um produto incompleto dó jeito que vocês me mandaram. Eu quero quê mande o carregador e às duas baterias. Ou vou fazer propaganda dê vocês nas redes sociais que vocês não são dê confiança e não cumprem a forma de entrega de acordo que está nó catálogo de mostruário.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Podniosłem to za szybko. Gratulacje dla Bangguta!!! Bardzo dobre narzędzie, tnie drewno jak masło, niezawodny, lekki, gorąco polecam!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 361
    • Ft11 047
    • Ft11 801
    • Ft9 468
    • Ft22 144
    • Ft14 175
    • Ft31 113
    • Ft16 783
    • Ft14 583
    • Ft10 415
    • Ft19 337
    • Ft14 883
    • Ft21 418
    • Ft15 782
    • Ft18 166
    • Ft24 064
    • Ft10 100
    • Ft314 916