Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Bardzo dobra piła jednostronna, lekka jak, gładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Działał szybko, zmontował i działał. Wygląda ładnie i solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Bardzo dobrze, działa. Przybył do Peru ayacucho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Twoja reklama opisuje piłę elektryczną z dwoma bateriami, BARDZO ZŁOŻNY Reklamowany reklamodawca. (Czy kawałek metalu wygląda jak piła?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Zamówienie to zostało wymienione ma dwa akumulatory w cenie pokazuje to w fotografii notującej, ale przybyło bez baterii i ładowarki. Więc ten element został opisany i mam nadzieję, że Banggood wyśle zwrot pieniędzy za brakujące baterie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Podniosłem to za szybko. Gratulacje dla Bangguta!!! Bardzo dobre narzędzie, tnie drewno jak masło, niezawodny, lekki, gorąco polecam!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Nó meu pedido a foto está duas baterias um carregador mais a motosserra. O carregador e às duas baterias não foram enviadas. O que vou fazer com um produto incompleto dó jeito que vocês me mandaram. Eu quero quê mande o carregador e às duas baterias. Ou vou fazer propaganda dê vocês nas redes sociais que vocês não são dê confiança e não cumprem a forma de entrega de acordo que está nó catálogo de mostruário.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    lenge siden jeg har følt meg mer lurt, at aldri kommer til å handle fra Banggood, at som det også framkommer fra bilde, at sikkert burde forstått, at siden en lav pris, måtte være en feil! samme det, så alt for skuffet over at ikke har svart meg, en klage for mange timer siden, at dette ikke er til å anbefale, dessverre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jesteśmy bardzo skończeni, ,,, już nie otrzymaliśmy dwóch baterii, ,,,Pudełko było deteriorada i nie było żadnej księgi instrukcji,, ROZWIĄZANIE JEGO, LUB ŚRODOWISKO TOMARENMOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,900
    • Ft3,298
    • Ft7,871
    • Ft15,443
    • Ft17,260
    • Ft14,110
    • Ft14,534
    • Ft2,723
    • Ft5,085
    • Ft27,254