Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Bardzo mi się to podoba. Działa z bateriami Prostormera (ten sam format co Makita). Z łatwością przecina konary drzew.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Silnik nie jest mosiężny, bolą oczy od iskier. Trzeba uważać, bo nie ma ubezpieczenia wartego połowy pieniędzy. Jedyną dobrą rzeczą jest to, że dostaje baterie Makita i prawdziwe Makitas, co oszczędza trochę na rynku. W ogóle bym tego nie polecał. Niestety, nasi przyjaciele są Chińczykami. Byliśmy przytłoczeni bezużytecznymi rzeczami i jedliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Nie jestem zadowolony z tego sposobu sprzedaży Pokazujesz urządzenie z baterią, gdy zamawiam i wysyłasz bez baterii A na fakturze nie ma baterii To jest podstępny sposób na sprzedaż Nie wiem, co to za logika, że sprzedajesz urządzenie bez baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Kupiłem produkt z tobą, ale mój produkt zaginął

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Wygląda doskonale, nie jest w stanie jeszcze tego przetestować ale w porównaniu z 4 calowym przewodnikiem ma przednie koło, które prowadzi łańcuch, więc oczekuje dłuższego życia dla tego miecza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Naprawdę dobre, ale szkoda, że nie ma go z łańcuchem, ale może coś do przemyślenia dla bezpieczeństwa, dzięki szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Znakomity produkt i usługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bateria nie naładowana. źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jeszcze nie test.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    bardzo szybka dostawa,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.69
    • US$52.89
    • US$39.99
    • US$52.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$65.54
    • US$64.99
    • US$59.99
    • US$43.88
    • US$57.99
    • US$53.12
    • US$52.72
    • US$69.29
    • US$54.27
    • US$64.67
    • US$29.99
    • US$45.03