Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(211)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    The item arrived within 18 days in a slightly damaged package, but undamaged. The batteries were partially charged, the assembled saw cut normally, but after several minutes the working batteries were discharged one after the other. After 3 hours of charging, each battery was only charged up to 20.5V. Also, it feels like a 6" full chain length needs a more powerful engine than a 4". Although lubrication is not provided, it is important to remember to lubricate the chain regularly and check its tension. Anyway, everything works more or less as described. I recommend it to everyone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Wygląda jak zabawka, ale działa dobrze, tnie... Wykonuje swoje obowiązki bez przemęczania, zalecam olejowanie łańcucha bardzo często inaczej ma tendencję do zamarzania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    RECOMENDAÇÃO, OBSERVE BEM QUAL PRODUTO ESTÁ COMPRANDO, NÃO SE ILUDA COM O PREÇO BAIXO, POIS PODE ACABAR ERRANDO NA COMPRA, A MINE SERRA ESTÁ DISPOSTA NO "TIPO 3#, 4# " PARA FRENTE. A mine serra é muito boa, corta bem a madeira de até 14 cm (140mm) de diâmetro, as madeiras mais duras precisam de um cuidado há mais. Chegou antes do estimado, da zona internacional para o Brasil é rápido, demora mais dentro do Brasil, por causa da situação aduaneira e a lotação de produtos nos correios. Mas fora isso recomendo a compra. Estava com preguiça de montar ela para mostrar na foto, mas veio com tudo, o carregador, o sabre, as duas baterias, a base do motor, a corrente, a chave de fenda, a chave para aperto e o plug adaptador. Serra "TIPO 3#".

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Γεια σας. Έκανα την παραγγελία 30/04/21 και το παρέλαβα σήμερα 12/05/21 απίστευτη ταχύτητα. Το δοκίμασα σε ελιά, αστέρι για την δουλειά που το θέλω, βοηθητικό στο ψαλίδι μπαταρίας.. Πολλά μπράβο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Kupiłem pełny zestaw za dwie baterie plus zapasowy łańcuch i przewodnik. Dotarła ona przed spodziewaną datą i wszystkie komponenty były dobrze chronione w pakiecie. Zgromadzenie było dość proste. Przewodnik 'zapasowy' łańcuch dostarczony - szary na zdjęciu - jest nieco szerszy niż węższy czarny i nie mogłem zainstalować łańcucha tym przewodnikiem, Było za ciasno i potrzebowałam kolejnego milimetra regulacji, żeby napiąć kołek do otworu kierownicy. Myślę, że to byłoby możliwe teraz, gdy łańcuch się trochę rozciągnął. Wąski przewodnik to dobra cecha - jednym z pierwszych zadań, jakie podjąłem było wycięcie jakiegoś ogromnego pnia z bluszczem rosnącego na starym drzewie w naszym ogrodzie. Nie udało mi się tego zrobić przy pomocy ręcznej piły do przycinania z powodu braku miejsca. W 10 minut całkowicie odciąłem i usunąłem 50 cm kawałek masywnego bluszczu, bez uszkodzeń drzewa. Z szerszym 'zapasowym' przewodnikiem nie byłoby to takie proste. Brak jakiejkolwiek osłony sprawia, że jest to trochę przerażające w użyciu; zdecydowanie trzeba mieć dobry uchwyt i nie próbować robić żadnych ambitnych cięć - ale do zabezpieczenia i przycinania tej dobrej piły. Jak na razie to działa dobrze - ale cieszę się, że wybrałem zapasowy łańcuch. Nie ma automatycznego smarowania i myślę, że smarowanie będzie potrzebne. Używam go tylko przez 30 minut, ale mam dużo pracy. Nie oczekuję, że to narzędzie będzie trwało wiecznie, ale to będzie przydatne narzędzie - mam o wiele zaniedbany ogród, który może doprowadzić do formy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobrze idzie do przycinania małych gałęzi, a niektóre nie tak małe, prawda ma dużą moc i polecam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Mi è arrivato un inutile pezzo di ferro non quanto descritto e illustrato "DC 24V 6 Inch Cordless Electric Chain Saw Wood Mini Cutter". Non ho che farmene, datemi istruzioni per il reso d il rimborso di quanto pagato. Resto in attesa.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • JMLVIP1
    ZA
    16/07/2021

    Doersuppp 6 cali 1200W Bezprzewodowa elektryczna piła łańcuchowa Drzewna Przycinająca piła łańcuchowa W/ 2Pcs Baterie Garden Tree Wycinanie narzędzi do obróbki drewna w piłie - # 1 to jest to co powinienem dostać, ale właśnie dostałem Łańcuch jak na drugim zdjęciu, więc proszę wyjaśnić Dzięki JML

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Szybko tu jesteś. Ale był niekompletny i brakowało baterii. Pojawiły się dwa różne modele. Zrób co. To dobre maszyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Cześć, mam piłę łańcuchową. Ale przy pierwszym użyciu musiałem odkryć, że tylko jedna bateria działa. Druga bateria jest również po długim ładowaniu tylko do 1,2 V. Jest wadliwy. Proszę o zastępstwo. Numer zamówienia: 100112838 Prośba o szybką reakcję i wysłanie baterii zamiennej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,189
    • Ft5,282
    • Ft12,930
    • Ft4,038
    • Ft5,220
    • Ft3,417
    • Ft8,080
    • Ft17,717
    • Ft15,417
    • Ft29,531