Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(508)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(508)
    • 5 Star(442)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(22)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Jestem zadowolony z dostarczenia pełnej gamy wyświetlanej w menu #3. Instalacja jest prosta, piła łańcuchowa działa, konieczne jest, aby trzymać ją mocno przy pierwszym kontakcie z piłowanym drewnem, a nawet podczas piłowania, aby uniknąć odbicia i urazu. Szkoda, że część piły nie jest nawet plastikowym zabezpieczeniem na szynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Zwodnicza reklama. Brzmi jak kompletna paczka, ale kiedy się pojawi, jest to łańcuch i elektryczny adapter. Kiedy spojrzysz wstecz na informacje o zamówieniach, to pokazuje on opcję 1 dla dwóch sztuk. W reklamie nie było mniejszych opcji. Widziałem co najmniej 4 inne podobne skargi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    The item arrived within 18 days in a slightly damaged package, but undamaged. The batteries were partially charged, the assembled saw cut normally, but after several minutes the working batteries were discharged one after the other. After 3 hours of charging, each battery was only charged up to 20.5V. Also, it feels like a 6" full chain length needs a more powerful engine than a 4". Although lubrication is not provided, it is important to remember to lubricate the chain regularly and check its tension. Anyway, everything works more or less as described. I recommend it to everyone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Myślałem, że zamawiam to zgodnie z reklamą, ale to co dostałem to kawałek metalu i wtyczka zobacz zdjęcie

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Otrzymałem tylko łańcuch i zatkać piłę, czy coś innego. Co się stało z bezprzewodową piłą łańcuchową 24v. I kabel do ładowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Niepełne zamówienie otrzymane. Mam tylko łańcuch i wtyczkę. Gdzie jest reszta piły łańcuchowej tak szczegółowo jak w mojej radzie potwierdzającej zamówienie?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobrze idzie do przycinania małych gałęzi, a niektóre nie tak małe, prawda ma dużą moc i polecam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Γεια σας. Έκανα την παραγγελία 30/04/21 και το παρέλαβα σήμερα 12/05/21 απίστευτη ταχύτητα. Το δοκίμασα σε ελιά, αστέρι για την δουλειά που το θέλω, βοηθητικό στο ψαλίδι μπαταρίας.. Πολλά μπράβο.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    RECOMENDAÇÃO, OBSERVE BEM QUAL PRODUTO ESTÁ COMPRANDO, NÃO SE ILUDA COM O PREÇO BAIXO, POIS PODE ACABAR ERRANDO NA COMPRA, A MINE SERRA ESTÁ DISPOSTA NO "TIPO 3#, 4# " PARA FRENTE. A mine serra é muito boa, corta bem a madeira de até 14 cm (140mm) de diâmetro, as madeiras mais duras precisam de um cuidado há mais. Chegou antes do estimado, da zona internacional para o Brasil é rápido, demora mais dentro do Brasil, por causa da situação aduaneira e a lotação de produtos nos correios. Mas fora isso recomendo a compra. Estava com preguiça de montar ela para mostrar na foto, mas veio com tudo, o carregador, o sabre, as duas baterias, a base do motor, a corrente, a chave de fenda, a chave para aperto e o plug adaptador. Serra "TIPO 3#".

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    To przyszło BARDZO szybko. Baterie prawie pełne jak na zdjęciu. Etykieta na bateriach jest w jakiś sposób myląca, ponieważ są one 20V po pełnym naładowaniu (patrz zdjęcie). Próbowałem jak to działa na kilku drewnianych kijach. To dla mnie dobre, jak na mnie. Baterie nie działają zbyt długo, ale są oczywiście bardzo małe i należy się tego spodziewać. Ogólnie rzecz biorąc, jestem szczęśliwy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$49.39
    • US$62.99
    • US$34.99
    • US$38.99
    • US$31.49
    • US$45.99
    • US$11.99