Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(350)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(350)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    To przyszło BARDZO szybko. Baterie prawie pełne jak na zdjęciu. Etykieta na bateriach jest w jakiś sposób myląca, ponieważ są one 20V po pełnym naładowaniu (patrz zdjęcie). Próbowałem jak to działa na kilku drewnianych kijach. To dla mnie dobre, jak na mnie. Baterie nie działają zbyt długo, ale są oczywiście bardzo małe i należy się tego spodziewać. Ogólnie rzecz biorąc, jestem szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    The item arrived within 18 days in a slightly damaged package, but undamaged. The batteries were partially charged, the assembled saw cut normally, but after several minutes the working batteries were discharged one after the other. After 3 hours of charging, each battery was only charged up to 20.5V. Also, it feels like a 6" full chain length needs a more powerful engine than a 4". Although lubrication is not provided, it is important to remember to lubricate the chain regularly and check its tension. Anyway, everything works more or less as described. I recommend it to everyone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Jestem zadowolony z dostarczenia pełnej gamy wyświetlanej w menu #3. Instalacja jest prosta, piła łańcuchowa działa, konieczne jest, aby trzymać ją mocno przy pierwszym kontakcie z piłowanym drewnem, a nawet podczas piłowania, aby uniknąć odbicia i urazu. Szkoda, że część piły nie jest nawet plastikowym zabezpieczeniem na szynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Wygląda jak zabawka, ale działa dobrze, tnie... Wykonuje swoje obowiązki bez przemęczania, zalecam olejowanie łańcucha bardzo często inaczej ma tendencję do zamarzania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Γεια σας. Έκανα την παραγγελία 30/04/21 και το παρέλαβα σήμερα 12/05/21 απίστευτη ταχύτητα. Το δοκίμασα σε ελιά, αστέρι για την δουλειά που το θέλω, βοηθητικό στο ψαλίδι μπαταρίας.. Πολλά μπράβο.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    RECOMENDAÇÃO, OBSERVE BEM QUAL PRODUTO ESTÁ COMPRANDO, NÃO SE ILUDA COM O PREÇO BAIXO, POIS PODE ACABAR ERRANDO NA COMPRA, A MINE SERRA ESTÁ DISPOSTA NO "TIPO 3#, 4# " PARA FRENTE. A mine serra é muito boa, corta bem a madeira de até 14 cm (140mm) de diâmetro, as madeiras mais duras precisam de um cuidado há mais. Chegou antes do estimado, da zona internacional para o Brasil é rápido, demora mais dentro do Brasil, por causa da situação aduaneira e a lotação de produtos nos correios. Mas fora isso recomendo a compra. Estava com preguiça de montar ela para mostrar na foto, mas veio com tudo, o carregador, o sabre, as duas baterias, a base do motor, a corrente, a chave de fenda, a chave para aperto e o plug adaptador. Serra "TIPO 3#".

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Przyszły w tydzień z CZ. Wygląda jak opis, nie ma zamka, a bateria musi być wyjmowana dla bezpieczeństwa po cięciu. Podczas testowania zachowuje się dobrze, przy wyższym ciśnieniu wyłącza się, nie należy smarować ręcznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Kupiłem pełny zestaw za dwie baterie plus zapasowy łańcuch i przewodnik. Dotarła ona przed spodziewaną datą i wszystkie komponenty były dobrze chronione w pakiecie. Zgromadzenie było dość proste. Przewodnik 'zapasowy' łańcuch dostarczony - szary na zdjęciu - jest nieco szerszy niż węższy czarny i nie mogłem zainstalować łańcucha tym przewodnikiem, Było za ciasno i potrzebowałam kolejnego milimetra regulacji, żeby napiąć kołek do otworu kierownicy. Myślę, że to byłoby możliwe teraz, gdy łańcuch się trochę rozciągnął. Wąski przewodnik to dobra cecha - jednym z pierwszych zadań, jakie podjąłem było wycięcie jakiegoś ogromnego pnia z bluszczem rosnącego na starym drzewie w naszym ogrodzie. Nie udało mi się tego zrobić przy pomocy ręcznej piły do przycinania z powodu braku miejsca. W 10 minut całkowicie odciąłem i usunąłem 50 cm kawałek masywnego bluszczu, bez uszkodzeń drzewa. Z szerszym 'zapasowym' przewodnikiem nie byłoby to takie proste. Brak jakiejkolwiek osłony sprawia, że jest to trochę przerażające w użyciu; zdecydowanie trzeba mieć dobry uchwyt i nie próbować robić żadnych ambitnych cięć - ale do zabezpieczenia i przycinania tej dobrej piły. Jak na razie to działa dobrze - ale cieszę się, że wybrałem zapasowy łańcuch. Nie ma automatycznego smarowania i myślę, że smarowanie będzie potrzebne. Używam go tylko przez 30 minut, ale mam dużo pracy. Nie oczekuję, że to narzędzie będzie trwało wiecznie, ale to będzie przydatne narzędzie - mam o wiele zaniedbany ogród, który może doprowadzić do formy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • JMLVIP1
    ZA
    16/07/2021

    Doersuppp 6 cali 1200W Bezprzewodowa elektryczna piła łańcuchowa Drzewna Przycinająca piła łańcuchowa W/ 2Pcs Baterie Garden Tree Wycinanie narzędzi do obróbki drewna w piłie - # 1 to jest to co powinienem dostać, ale właśnie dostałem Łańcuch jak na drugim zdjęciu, więc proszę wyjaśnić Dzięki JML

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobrze idzie do przycinania małych gałęzi, a niektóre nie tak małe, prawda ma dużą moc i polecam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 575
    • Ft13 318
    • Ft17 344
    • Ft9 079
    • Ft16 648
    • Ft13 923
    • Ft12 107
    • Ft9 685
    • Ft18 010
    • Ft19 927
    • Ft25 173
    • Ft9 552
    • Ft13 984
    • Ft15 382
    • Ft15 134
    • Ft12 864
    • Ft10 896
    • Ft13 015