Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    Produkt jest w doskonałym stanie. Dobrze zapakowane. Jeszcze go nie używałem, ale wygląda bardzo dobrej jakości, bardzo dobrze zbudowany. W komplecie z 5 rożnymi rozmiarami krzewów do wiercenia. 4 szablony do robienia pogrzebów i jeden pusty szablon, aby niestandardowy rozmiar mortice. Nie pochodzi z buszów routera, więc będą musiały być zakupione oddzielnie, chyba że masz już kilka. Bardzo zadowolony z tego narzędzia i nie mogę się doczekać, aby z niego korzystać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Otrzymałem mortise Tenon, i to było bardzo dobrze zapakowane. Dzięki temu, wiele projektów z mojej listy do zrobienia, trzeba było wykonać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dobrze zrobione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    2 śruby pasowe nie mogą go używać, dopóki nie naprawię. Dobry projekt wyszedł, aby go z powrotem ze sklepu maszynowego i zacząć używać tylko nadzieję, że jakość poprawi się dla tej firmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Drobne zagranie jest trochę wydrapane z pudełka, nic wielkiego, ale jest tylko jeden busz na rozmiar kołka. Do kołka potrzebne są co najmniej dwa kołki. Jak mam zrobić wielokołówkę z jednym dziurkiem? Mam przesunąć układ dla każdej pozycji i ryzykować utratę dokładności indeksowania? To niedopuszczalna wada. Czy to skaza projektowa czy przepływ opakowania? Tak czy inaczej, nie mogę tego użyć. Będę potrzebował kompletu 4 wiertła w rozmiarze co najmniej 6 mm, 8 mm i 10 mm. Zwykle nie używam 3 mm czy 5 mm i nie byłbym w stanie tego zrobić bez kompletu buszków. Proszę, upewnij się, że mi je dostarczysz. Pozdrawiam, L.T.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Jakość budowy jest dobra. Nie można jeszcze pobrać instrukcji użytkowania lub znaleźć wideo na youtubie. Używanie jako kołka jig jest proste, ale, używanie dla stawu zamortyzowanego nie jest dobrze wyjaśnione. Stworzenie ukośnego przewodnika dla migawki z plantacji byłoby bardzo trudne. To powinno być zakończone w fabryce, Może rozważyć alternatywy do aktualizacji narzędzia i instrukcji są dostępne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Uwielbiam ten produkt do tworzenia luźnych namiotów, zrobiłem krzesło do jadalni i to wyszło idealnie, za cenę pokonaj Morty z czerwonej linii produktów wp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Bardzo dobrze wykonane i ułamek kosztów wersji dzięcioła, który jest wyraźnie kopią węglową. Z drugiej strony dostań się z krzewem przewodnikiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    I have tried it as dowel jig and it works well. I still need to try it in creating floating mortise and tenan

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Przybyli w ciągu 1 tygodnia. Pakowane solidnie, bez uszkodzenia pudełka lub zawartości. Bardzo krzepki i dobrze zbudowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$41.57
    • US$105.09
    • US$120.11
    • US$80.84
    • US$133.04
    • US$65.99
    • US$28.29
    • US$5.76
    • US$47.99
    • US$69.99
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$27.99
    • US$65.99
    • US$27.99
    • US$85.99
    • US$99.99