Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Desepcionada

    2018-08-18 15:20:57

    Me llego la bolsita abierta y le falta una pieza. Sin embargo esta muy bonito y buena calidad. *Como se ve en la foto es como me llego, le falto su tanque de agua :( **** Quiero su tanque!!! ***

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Buen producto

    2016-04-07 13:29:37

    Muy gracioso el tetero, lo he probado varias veces y no deja sabor a plástico en el te. 100% recomendable

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-26 00:44:50

    nice thing

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-09 21:41:48

    Really cool tea infuser. Arrived quickly and with all parts working. Did not disappoint.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Cool diver for my tea

    2016-04-25 06:45:04

    Good quality silicone handles the heat of boiling water well. Scuba tank counterweight stops diver from getting lost in tea. Tea leaves sometimes gets stuck in the diver when you are trying to clean it out, maybe design should've had the diver open halfway rather than from the feet. With a little scoop or higher pressure water the tea leaves come out though.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    It is what It is.

    2016-01-21 06:30:44

    Im from the Philippines, Item arrived after 22 days upon purchase. Item is legit, working and I would recommend it to other people. Hope fully the shipment can be coordinated better.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    This is so cute!

    2016-02-17 05:00:46

    I drink a lot of tea and this little guy is my favourite infuser! Definitely fun when I have guests.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-03 22:02:50

    I LOVE THE ITEM IS ADORABLE THANKS

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    bonhomme

    2019-02-22 12:55:31

    super interessant difficile a vider

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    infuseur

    2019-01-17 12:43:45

    aspect sympathique, rempli ses fonction pratique.

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>