Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(277)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(277)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Super zadowolony z tego zakupu. Po pierwsze, paczka dotarła przed czasem w nieuszkodzonym stanie. Po drugie, podręcznik jest rozsądnym rozmiarem, dzięki czemu można czytać bez potrzeby skanowania i powiększania lub używania lupy, jest jasny i zwięzły. Po trzecie, obie jednostki są dobrze wykonane i łatwe do ustawienia. Myślałem, że gdzieś czytałem, że można też podłączyć główny wyświetlacz do klimatyzacji, ale ta dziura jest podłączona do jednostki, którą otrzymałem. Więc baterie są, zobaczymy jaki przebieg dostanę od nich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Zakupiona stacja meteorologiczna dla nowoczesnego ekranu dotykowego, jasności i korzystnej ceny. Kupiłem też dodatkowy czujnik.Nie ma tu żadnej oferty, ale są one bardzo wszechstronne i z 433 MHz współpracują ze sobą. Satysfakcja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo ładny termometr i mały rozmiar to nic wielkiego i brzydkiego do ukrycia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo dobra jakość.Spodziewałbym się lepszego pogrubienia w liczbach, a zwłaszcza w czujniku zewnętrznym, które liczby nie są łatwo widoczne.Ale ogólnie dobry wybór.Dziękuję!Polecam to :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybyło w odpowiednim czasie bez większych opóźnień, wydaje się mieć właściwe wskazania, ale niezbyt dobrą współpracę bezprzewodowego z bazą... Kiedy okna są zamknięte... Czas pokaże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Produkt dobrej jakości, bardzo szybka wysyłka na Słowację. Bardzo dobrze wyglądający design. Dotykalny wyświetlacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Wygląda dobrze. Natychmiast to ustawiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Całkiem prosta stacja. Gdyby było ciśnienie atmosferyczne, byłoby idealnie. Kąty widzenia mogłyby być lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Niezły produkt, dobra robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Niewiarygodnie dobry za tak niską cenę! Banggood mają najtańszą cenę ze wszystkich chińskich sklepów sprzedających tę stację meteorologiczną. Może używać do czterech czujników (w tym wbudowanych) i wyświetlać zarówno temperatury powyżej, jak i poniżej zera. Podłączyłem jeden czujnik do moich paneli słonecznych, a drugi do zamrażarki. Sprawdź mój film wideo TUTAJ: Pełna recenzja zostanie wkrótce ukończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$22.63
    • US$47.99
    • US$19.99
    • US$64.99
    • US$30.02
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$249.99
    • US$17.99
    • US$58.88
    • US$20.78
    • US$9.99
    • US$58.68
    • US$18.58
    • US$23.99
    • US$35.99