Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2024)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(2024)
    • 5 Star(1943)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Czujnik drzwi rozebrany na części, w porównaniu z tym, co jest zawarte w opakowaniu, biadesivo nie działa i wychodzi. Musiałem użyć silikonu. Czujnik działa doskonale

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Sprzedawca więcej niż niezawodny, pakiet przybył z punktualnością i perfekcyjną obsługą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    bardzo dobry, ale jest drogi w zeszłym roku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NielV
    NZ
    16/07/2017

    These items are awesome. I love the small size, and the insides is well constructed. They did a proper design. The motion sensor has jumpers for setting different addresses for different alarm systems (no information though), a jumper for test mode, and a jumper for disabling the LED. The remote control is a nice size, feels solid. The doorbell button is a good size, but not too large. It feels comfortable to press. It is not waterproof, but it is fairly water resistant. I'd suggest smearing Vaseline (petroleum jelly) on the inside. There is a silicone sheet covering the LED hole and separating the PCB from the plastic button, but no seal on the perimeter where the case joint is. The PCB is well designed. This is the only wireless doorbell I've ever had that reaches from my driveway gate all the way to the middle of my home. The sound on the alarm control panel is nice.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Produkt dotarł w bardzo złym stanie, którego nie mogę użyć, ponieważ był narażony na zbyt wysoką wilgotność lub działanie kwasu, który uszkodził kartę macierzystą czujnika ruchu z Digoo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    Produto chegou dentro prazo esperado, a embalagem um pouco amarrotada, material algo fraco, deveria vir melhor acondicionado e melhor protegido. Cumpre as funções que é esperado, de façil emparelhamento com a central e muito eficaz na detecção, agora só falta ver a real duração real das baterias, espero que ainda dure uns meses.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2018

    Facile da installare con il biadesivo in dotazione. Funziona immediatamente perché ha la batteria già installata tipo CR2032. Ha un led rosso che segnala il funzionamento con un lampeggio. Piccolo e compatto ma non ha il tamper. Ha un pulsantino per azionare il segnale senza dover aprire la porta. Prezzo basso e funzionamento OK! CONSIGLIO L'ACQUISTO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2018

    Die Syrene ist laut, sehr laut und eindringlich, die Montage ist sehr leicht. Die Fenstersensoren haben eine gute Reichweite und sind leicht zu montieren. Die Fernbedienungen sind von der Reichweite schon sehr gut, habe sie in weiß genommen. Mit der Alarmanlge Hose ist man hier gut gegen Einbruch gesichert, alle Teile sind leicht bei der Alarmanlage an zu melden. Habe meine ganzen Fenster im Haus gesichert, nun habe ich ein sicheres Gefühl wenn ich das Haus verlasse.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    ótimo produto fácil de configurar, a trabalhar em ótimas condições. Ligeiramente mais pequeno que o que vinha com o alarme de origem mas fonciona tudo bem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2018

    Digoo alarm sistemleri için kullanabileceğiniz bu kumandalar gerçekten işini iyi yapan parçalar. Sistemlere tanıtımı oldukça kolay. Ve etki mesafeleri çok çok iyi. Elinizde yedek bulunsun.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$19.62
    • US$30.02
    • US$11.54
    • US$39.99
    • US$57.49
    • US$102.78
    • US$69.99
    • US$36.95
    • US$28.86
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$43.99
    • US$2.19