Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(474)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(474)
    • 5 Star(444)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2021

    Jednostkę VFM. Przepraszam, przepraszam! Bardzo dobry silnik, załatwił mi przycinanie brody, mocny silnik, bardzo przydatny odczyt baterii. Również bardzo łatwe do czyszczenia, elementy wychodzą jednym ruchem i myć. Kupiłem go około 28 euro z kuponem, to na pewno VFM. Gorąco ją polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DOCVIP4
    GR
    18/02/2021

    Γρήγορη παράδοση σε πολύ καλή συσκευασία. Το προϊόν φαίνεται εξαιρετικό (με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ) αλλά ο χρόνος θα δείξει την αντοχή και την απόδοσή του. Thanks Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko (8 dni)! Dobra jakość i działa doskonale. Zepchnąłem głowę po pełnym naładowaniu, a bateria spadła do 78%. Mogę tylko polecić i mieć nadzieję, że to potrwa...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Czy produkt dotarł do twojej głowy? Pakuj się bardzo dobrze. Bez problemu? Czy jest to doskonały i przydatny produkt? Dla pieniędzy, które ma jest najlepsze?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Zamówiony dzień 8 i przybył 16-go, pudełko z produktem jest w stanie i jest mocne. Jakość maszyny jest dobra, obcinam włosy i szybko ścinam i mam trochę mocy, a czas pracy na baterii wydaje się być dobry, obciąłem włosy i brodę i wydałem 25 do 30%. Nie przetestowałem jeszcze innych funkcji, mimo że funkcja golenia nie wydaje się zbyt dobra, i myślę, że powinienem mieć więcej pensów, ale długo, inaczej myślę, że dokonałem dobrego zakupu, kupiłbym ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    It seems it is a good quality product. I used it for a haircut and found that it works well. I have not yet tried all its features, but I hope it works as described and it continues working correctly. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobry produkt w przystępnej cenie. Muszę spróbować wszystkich głów, ale metoda jest bardzo dobra. Głowa brody nie działa zbyt dobrze, jeśli ba bardzo duża broda, to rozrywa trochę włosów. Bardzo wygodny wyświetlacz z procentowym obciążeniem i bardzo wygodna podstawa, która działa jak ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    πολύ καλή επιλογή γι αυτά τα χρήματα. Μεγάλη γκάμα απο εξαρτήματα και άριστη ποιότητα κοπής. Το μόνο μείον που θα μπορούσε να βρει κάνεις είναι οτι δεν υπάρχει τσάντα μεταφοράς.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    31.1. Zamówione, 2.2. Dostarczone. Wszystko sprawdzone i sprawdzone. Golenie ostrzem OK, przycinanie OK, przycinanie w jamie nosowej OK. Trymer do ciała - satysfakcja OK. Jestem bardzo zadowolony z maszyny i maszyny. Polecam sprzedającego. 31.1. Sekcja 2.2. Wszystko i w ogóle. Golenie siateczką OK, przycinanie OK, przycinanie w jamie nosowej OK. Trymer do ciała - koniec OK. Jestem zadowolony z pracy i pracy. To znaczy, co.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobry zestaw na rozsądne pieniądze, jakość dobra. Na długowieczność czas pokaże. Pierwsze wrażenie maszyny do pisania jest zdecydowanie pozytywne! *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 688
    • Ft4 566
    • Ft10 720
    • Ft4 018
    • Ft5 358
    • Ft10 781
    • Ft6 029
    • Ft9 715
    • Ft11 058
    • Ft12 395
    • Ft6 029
    • Ft11 390
    • Ft12 395
    • Ft3 957
    • Ft12 395
    • Ft14 406
    • Ft6 090
    • Ft4 844