Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(474)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(474)
    • 5 Star(459)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Super produkt z dobrej jakości Jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo dobry produkt. Ale nie widziałem, że jest tylko kabel bez ładowarki. Pierwszy raz nie przeczytałem tego, co jest w środku. Kiedy jest w pudełku, mówi, że jest w nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo doskonała golarka do włosów, i jak zawsze, Bangud jest najlepszym miejscem pod względem prędkości w ładowaniu 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    good item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo dobra maszyna niezawodna i quality!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    good product and very fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Я не профессионал, но для личных нужд машинка прекрасно подходит. Бреет безболезненно, не сильно шумит. Очень удобна работа без провода. Ножи снимаются, аккумулятор извлекается. Единственное разьем в машинке длч подзарядки не стандартный, при поломке провода могут быть нюансы.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • adrVIP4
    SK
    02/01/2020

    Všetko OK Rýchle doručenie... Doporučujem... čudná čica, aj výrobok bez loga?„""!!! Digoo BB-T2 USB Ceramiczny R-blade Trimmer do włosów Ładowany 4X Extra Ograniczający Grzebień Cichy silnik dla dzieci - Profesjonalne i skuteczne ostrze do cięcia Profesjonalny ostry kąt R, czarny ceramiczny nóż poruszający się z tytanową płytką, nieruchomym ostrzem ze stali wolframu, do efektywnego długotrwałego cięcia. Zapobieganie procesom rdzy i przypadkowemu uszkodzeniu skóry. - 3-6-9-12 mm Ograniczona długość grzebienia Łatwy do regulacji długości ostrza, 5 przełączników długości (0,8mm-2mm), aby uzyskać odpowiednią długość, jaką chcesz. Weź 4 przewodniki mocowania:(3mm/6mm/9m/12mm,), pomogą ci przyciąć włosy do pożądanej fryzury, dla początkujących przyjazny! - Bezprzewodowa konstrukcja USB do ładowania Jest z akumulatorem doładowywania 2000mah i adapterem USB, pozwala odejść od ładowarki przy użyciu maksymalnej mobilności i wygody. Kabel USB może kompatybilny z każdym interfejsem ładowarki USB, o ile napięcie wynosi 5V. - Ultra cicho Niski dźwięk działający, aby pomóc pies, kot, lub inne zwierzęta, lub dzieci i niemowlęta czują się swobodnie, nie boją się strzyżenia. Niska wibracja fryzura z precyzyjnym silnikiem, mocnym silnikiem, profesjonalnym obcinaczem do włosów, nie do zaciskania i ranienia włosów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Доброго времени суток Дамы и Господа! Машинка для стрижки волос нормальна. Сделано добротно. Но только для домашних цели. Минус! Не было зарядного устройства совсем!! Жадничали китайцы потому что купил со скидкой по акции вот и не комплект обидно.Сама площадка эта хорошая лучше чем Али Экспресс!! Качество выше и мошенничества пока не попадалось, но соответственно и цена чу чуть выше, но не нам ног советую этот интернет магазин.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    Kampanyalı fiyatına göre gayet iyi. Bıçak uc kısmı biraz fazla ısındığından çocuklarda kullanım sıkıntı olabilir. Sakal için bir denemede pek de uygun değil zatan saç kesimi için olduğundan biraz kaba. Kargoda paket darbe almış ve hırpalanmış biraz. cihaz da ufak bir darbe izi de var. Ama kullanımda bir sorun yok. Şarj olması ve kullanım süresi ortalanın üstü. Kampanya da dek getirirsen tavsiye ederim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 249
    • Ft28 374
    • Ft5 042
    • Ft8 737
    • Ft10 402
    • Ft5 042
    • Ft6 577
    • Ft2 204
    • Ft2 172
    • Ft9 100
    • Ft5 095
    • Ft3 263
    • Ft6 186
    • Ft4 711
    • Ft3 260
    • Ft2 535
    • Ft4 367
    • Ft34 681