Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2019

    Το προϊόν ήρθε σε άριστη κατάστασης αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι καλό εργαλείο για τα λεφτά του.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2018

    Estoy feliz con mi comprala recibí en 17 días recomiendo comprar por direct mail el servicio entrega es manejado por estafeta en mexicono he probado el buscador por falta de tiempogracias banggodsiempre atentos sigan así saludos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2019

    Hi I'm Sibusiso at Western Cape in Grabouw . I like to say thanks to Banggood for their service. I received my item today and it was sealed , and I did tested is working proper. I suggest to everyone to register in Banggod. Thank you Banggood thank you. Best Regard Sibusiso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    Good Product, fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    وصلت هناك عطب لم تشتغل

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dziękuję za waszą służbę. Bardzo dobry lubiany dziękuję doskonałe produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2017

    O Sf-95dr é uma ferramenta perfeita para o direcionamento de antenas com os satélite e funciona em sistemas analógicos e digitais com o controle de sensibilidade podemos chegar a uma perfeição incontestável. Use-o uma vez e nunca mais vai conseguir direcionar uma antena sem esse maravilhoso aparelho!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2014

    Received product in 15 days to Canada from date of purchase. Good quality and exactly as shown. The price was great and the shipping was free. This device appears well built and has many functions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    excelente producto

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$23.53
    • US$19.99
    • US$129.99
    • US$85.46
    • US$10.38
    • US$55.43
    • US$32.99
    • US$78.74
    • US$32.33
    • US$64.99
    • US$62.99
    • US$149.99
    • US$92.99
    • US$206.99
    • US$80.49
    • US$153.99
    • US$54.27