Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2019

    Simple thermostat for my reptile enclosure. Very good for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Kontrola temperatury w akwarium działa bardzo dobrze. Punkt ustawiony jest ściśle przestrzegany. Pomocny byłby podręcznik po niemiecku. Ale ustawienie jest również możliwe. Ogólnie bardzo tanie dobre urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2017

    Ja o coloquei a trabalhar, so tenho a salientar que o cabo do sensor torna se curto, de resto tudo 5*, facil de trabalhar. Agora nao sei se o cabo do senssor sera cobre ou aluminium, se me poderem facultar essa informaçao eu agradecia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2018

    ottimo termostato sono pienamente soddisfattomolto facile e comprensibile anche l installazione del prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2018

    fast and good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2017

    Gut und einfach zu bedienen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    es un buen producto, cumple su función, lastima que las instrucciones no estén en más idiomas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2017

    Parfait. Je vais surement en commander un autre. Juste le fil d'alimentation un peu court

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    GB
    22/08/2017

    these work brilliantly my vivarium are always within the limits set. better then dearer models in my opinion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2017

    Velice spokojeny.http://www.banggood.com/Digital-LED-Temperature-Controller-Thermostat-for-Aquarium-Reptile-110220V-p-1092347.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$16.16
    • US$15.99
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$46.99
    • US$27.71
    • US$35.99
    • US$64.99
    • US$23.09
    • US$55.43
    • US$54.27
    • US$27.71
    • US$35.99
    • US$18.47
    • US$15.00
    • US$25.40
    • US$36.95