Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2020

    Wyczyść odczyt. Dość precyzyjne - wszystkie cztery sensory odczytywane w granicach 0,2 stopnia, i dokładne - wszystkie są w granicach 0,1 stopnia od miernika temperatury czujnika typu K. Ale po otrzymaniu - jeden z pilotów nie miał lutownicy na wewnętrznej antenie, która grasowała w środku! - Łatwo przylutowany na miejscu przeze mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Szybka dostawa Dobry produkt Przejazd testowy poszedł dobrze ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zajęło mi to około miesiąca. Trochę wolno było ustawiać homery, ale potem jest w porządku. Pokaż powód. Oddawanie kultywarów będzie kwestionowane. Zobaczymy, na razie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Używam wszystkich trzech czujników zdalnych. 100 m jest bardzo optymistyczne i być może osiągnięte w absolutnie idealnych warunkach. Mam jeden czujnik stosunkowo daleko i połączenie nie jest niezawodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Exactly what i needed. Shows temp and humidity in 4 areas, so basement, garage and the gesthouse are now monitored for better klimate and lower heating bill. Good quality, good screen and accurate reading at a really good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Spełnia moje oczekiwania. Pakowanie pakietu, który może być wzmocniony. Dobre czasy dostawy. Gratulacje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zgodnie z opisem! Doskonały podręcznik użytkownika! Nieco powolna aktualizacja temperatury, ale do zaakceptowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Praca w 100%. dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Bardzo zadowoleni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Praca jak w reklamie. Dobry zasięg między czujnikami i urządzeniem wyświetlającym na odległość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$19.62
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$26.99
    • US$6.92
    • US$9.99
    • US$10.38
    • US$28.86
    • US$19.62
    • US$41.57
    • US$39.26
    • US$28.86
    • US$13.85
    • US$20.78
    • US$17.99