Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2021

    Zauważyłem to na Hooked on Wood, którego szanuję za jego recenzje produktów z Chin. Zamówiłam 31 maja i otrzymałam 7 czerwca - Wow świetna dostawa! Przetestowałem już inne gwarantowane produkty pomiarowe i jest idealnie. Bardzo dobrze wykonany produkt, który będzie dobrze wykorzystany. Pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przybyłem bezpiecznie i bezpiecznie w styropium i kartonie... Zajęło mi to trochę więcej niż miesiąc do porodu. Czuć jest naprawdę dobry, podstawa jest płaska i ciężka, pomiary idą w bardzo małych krokach. Wygląda dobrze i jest to znakomity dodatek do mojej piły stołowej lub routera. Jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Doskonała, super szybka dostawa. Jest warta wszystkich wypłaconych euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Doskonały, dokładny i bardzo przystojny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Licznik dotarł dziś i był dobrze zapakowany. W pudełku również bardzo starannie zabezpieczone styropianowymi paskami ochronnymi Miernik wygląda ładnie i solidnie i działa tak daleko, jak byłem w stanie przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Ten element jest naprawdę dobrej jakości i dobrze zapakowany, zajęło to trochę więcej czasu, aby dotrzeć niż normalnie, ale warto czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    To musi być urządzenie! Nic nie jest dokładniejsze, aby ustawić wysokość ostrza piły i wysokość bitu routera. Żałuję tylko: dlaczego nie kupiłem tego wcześniej?! Używam go codziennie. Jakość jest doskonała. Ciężka podstawa sprawia, że jest bardzo stabilna. Dobrze zapakowany i rozsądny czas dostawy (2,5 tygodnia). Kupuję od tego samego sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Bardzo ładny, dotarł dobrze zapakowany w detaliczne pudełko. Działa świetnie i jest miły i ciężki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    Wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 461
    • Ft4 229
    • Ft5 531
    • Ft13 474
    • Ft11 065
    • Ft8 269
    • Ft19 529
    • Ft9 112
    • Ft2 048
    • Ft3 867
    • Ft2 601
    • Ft5 205
    • Ft8 786
    • Ft2 927
    • Ft5 531
    • Ft18 552
    • Ft4 880
    • Ft19 529